Uw stand

Bij deelname aan een evenement is uw stand het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf.

RAI Amsterdam adviseert u graag over welke standbouw het beste bij u past. Er zijn diverse mogelijkheden; hierbij wordt onderscheid gemaakt in verschillende materialen, grootte van de stand, etc. Afhankelijk van de keuze van de organisatie worden u meerdere opties aangeboden voor de invulling van uw deelname. Er zijn diverse mogelijkheden: uniforme, houten, modulaire en vrije standbouw.

Naast standbouw is de inrichting essentieel voor de uitstraling van uw stand. Ook hierin kunnen wij u deskundig adviseren. RAI Amsterdam werkt nauw samen met vaste leveranciers die gegarandeerd kwaliteit leveren. De afdeling Exhibitor Services heeft de kennis en expertise om van uw deelname een succes te maken. De bouw van uw complete stand, tot aan het laatste internetkabeltje toe, kunt u gerust aan hen overlaten.

Uw stand

Modulaire Standbouw

Modulaire standbouw bestaat uit standaard panelen die op verschillende (unieke) manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het is een alternatief, dat het midden houdt tussen uniforme standbouw en traditionele houtbouw. De stand wordt modern afgewerkt en is in verschillende kleuren beschikbaar.

Traditionele Houtbouw

Traditionele houtbouw heeft een meer luxe uitstraling dan uniforme standbouw en is in verschillende kleuren te bestellen. Houtbouw kent vrijwel geen beperkingen in maten en vormen, waarbij u een speciaal ontwerp kunt ontwikkelen. Ook hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket waarbij elektra, meubilair en standschoonmaak inbegrepen zijn. Deze stands zijn beschikbaar vanaf een grootte van 12 m².

Uniforme Standbouw

Uniforme standbouw is standbouw die ervoor zorgt dat alle stands een uniforme (zoals de naam al zegt) uitstraling creëert. Afhankelijk van de gemaakte afspraken is het mogelijk om naast de wanden een compleet pakket te bestellen waarbij elektra, meubilair en standschoonmaak inbegrepen zijn. Daarnaast is de stand op verzoek altijd aan te passen, en in een zeer korte tijd op te bouwen.

Vrije Standbouw

Bij vrije standbouw zorgt u zelf voor de aankleding van uw stand, waaronder dus ook de wanden. RAI Amsterdam werkt nauw samen met bekende en betrouwbare leveranciers, onze preferred suppliers. We brengen u graag met elkaar in contact om uw stand te voorzien van het beste materiaal.