Verkeersreglement

Bij ongeveer 50 (grote) evenementen per jaar worden er maatwerk verkeersreglementen gemaakt, deze gelden dan voor het betreffende evenement, maar ook voor andere evenementen die in dezelfde tijdsperiode vallen. Deze reglementen zullen minimaal 1 maand* van te voren beschikbaar zijn. Staat er geen maatwerk verkeersreglement , dan geldt het algemeen verkeersreglement. 

In dit reglement vindt u onder andere de beste plek om te laden, lossen en het maximum tijdsbestek hiervoor, op basis van de locatie van het evenement.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de informatie gewijzigd kan worden in verband met externe verkeersomstandigheden. Wanneer dit het geval is, wordt dit aangegeven door onze verkeersmedewerkers ter plaatse.
De aanwijzingen van de verkeersmedewerkers zijn hierin leidend.

pictogram red truck

RAI Logistics Management System (RLMS)

Bij de RAI werken wij met een systeem voor het registreren van vrachtleveringen. Voor toegang en een optimale doorstroming vragen wij u voor het laden en lossen bij de RAI vooraf een tijdslot te reserveren.

Bij aankomst wordt vervolgens uw vrachtwagen/boeking gescand en direct naar de gereserveerde laad- en loslocatie gestuurd. Met behulp van dit systeem kunnen we de logistieke bewegingen in en rondom de RAI beter coördineren.

LOG IN OP RAI LOGISTICS MANAGEMENT SYSTEM