Bereikbaarheid - plan uw reis naar RAI Amsterdam

Let op:
In de periode van 21 mei 2024 t/m 31 augustus 2024 voert de Gemeente Amsterdam onderhoudswerkzaamheden uit aan de Europaboulevard, incl. op- en afritten van de A-10. Houd rekening met eventuele omleidingen en controleer vooraf uw route via Google Maps. Lees voor meer informatie en de fasering van de werkzaamheden het bericht van de Gemeente Amsterdam
icon-car

Parkeren

Parkeer overdekt in een van onze garages en reserveer uw parkeerplek online om zo verzekerd te zijn van het voordelige online dagtarief.

LEES VERDER

icon-train

Openbaar Vervoer

RAI Amsterdam is snel en eenvoudig met openbaar vervoer bereikbaar. Met metrolijn 52 en tram 4 stapt u uit voor de deuren van de RAI.

LEES VERDER

rolstoel

Toegankelijkheid

RAI Amsterdam wil voor iedereen makkelijk toegankelijk zijn.
Daarom hebben wij speciale voorzieningen in en om ons gebouw.

LEES VERDER

icon-airplane

Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland, bevindt zich op nog geen 13 minuten van de RAI.


LEES VERDER

P+R

P + R

Dagje Amsterdam of een afspraak in de stad? Maak gebruik van de P+R locatie van RAI Amsterdam.


LEES VERDER

icon-taxi

Taxi / Kiss & Ride

Lees hier meer over de taxiservice van de RAI of de mogelijkheden om iemand naar de RAI te brengen.


LEES VERDER

Hoe bereikt u RAI Amsterdam?

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.

Per tram, metro en bus

Tram 4 rijdt tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam Centraal en de RAI (halte Europaplein). Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal of van Station Zuid naar RAI Amsterdam. U stapt uit op het station Europaplein, voor onze deur. Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij Station Amsterdam RAI. Vanaf Station Amstel bereikt u ons met metro 51 (Station Amsterdam RAI), bus 62 (halte Europaplein) of bus 65 (halte Scheldeplein).

Per Auto

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.