Food & beverage

Breng uw evenement tot leven

We houden ervan u te inspireren en uw zintuigen te strelen. We zijn gepassioneerd door eten: het is kwaliteit, smaak en vooral dat het past bij uw behoeften en voldoet aan uw wensen.

Onze keuken is gericht op internationale gerechten met een Amsterdamse twist. Geniet van heerlijke menu-opties voor uw evenement, van maaltijden onderweg tot klassieke recepten of verfijnde gerechten. Eet smakelijk!

"Wij houden van koken. En van eten. Dat moet een inspirerende ervaring zijn. Met onvergetelijke smaken. Daar doen we alles voor. Want een mooi evenement kan niet zonder mooi eten"

Hartverwarmend Amsterdam

We gebruiken dagverse, duurzame en smaakvolle, diervriendelijke ingrediënten van melkveebedrijven uit de omgeving van Amsterdam. In onze eigen verticale kas verbouwen we biologische groenten en kruiden. Onze keuken heeft bewust gekozen voor lokale, hoogwaardige, authentieke producten. Dat inspireert enorm en het smaakt beter. Daarom noemen we het Hartverwarmend Amsterdam.

'Gastvrijheid zit in ons DNA. Wij bedienen u met veel plezier'

Restaurant Strandzuid

Eten en drinken in de RAI

Tijdens uw bezoek aan de RAI even iets eten of drinken? Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Van een goede kop koffie gemaakt van verse bonen tot een rolling kitchen met Thais eten. Er is voor ieder wat wils.

RAI Amsterdam beschikt over vijf vaste restaurants. StrandZuid en The Traveller zijn dagelijks geopend. De overige restaurants worden geopend tijdens de evenementen die plaatsvinden.

ONTDEK ONZE RAI RESTAURANTS