Food en beverage

Een op maat gemaakte keuze voor uw evenement

Elk evenement is uniek, en ons doel is om organisatoren te inspireren met de lokale en plantaardige producten die we aanbieden. Dit wordt echter altijd aangeboden naast de klassieke gerechten in ons assortiment.

Of u nu op zoek bent naar een snack tijdens een pauze, een volledige maaltijd tijdens de lunch of catering voor een groot evenement, we hebben het voor u geregeld. We bieden een verscheidenheid aan plantaardige producten, zoals linzen, kikkererwten en zwarte bonen, evenals granen zoals quinoa en bruine rijst. Daarnaast bieden we innovatieve eiwitbronnen zoals tofu en tempeh.

"We dagen onszelf uit om van elk evenement een inspirerende en blijvende ervaring te maken. Onze mensen zijn toegewijd aan jouw succes en gaan een stapje verder om jouw evenement nog waardevoller te maken."

Hartverwarmend Amsterdam

RAI Food & Beverage streeft voortdurend naar het minimaliseren van voedselverspilling. Ons team heeft daarom een verantwoord cateringconcept ontwikkeld, genaamd "Hartverwarmend Amsterdam," gebaseerd op duurzame partnerschappen en samenwerking met regionale producenten. Op basis hiervan kunnen we voldoen aan alle eisen van evenementen en onze klanten voorzien van verse, seizoensgebonden, lokaal geproduceerd eten. Hiermee willen we duidelijk maken dat we het milieu en de samenleving willen respecteren en het welzijn van onze gasten willen bevorderen.

'Gastvrijheid zit in ons DNA. Wij bedienen u met veel plezier'

Restaurant Strandzuid

Eten en drinken in de RAI

Tijdens uw bezoek aan RAI Amsterdam kunt u genieten van een culinaire ervaring die aan al uw wensen voldoet. Van heerlijke versgemalen koffie tot een rijdende keuken met verrukkelijk Thais eten. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek onze vijf vaste restaurants bij RAI Amsterdam. StrandZuid en The Traveller zijn dagelijks geopend, terwijl de overige restaurants beschikbaar zijn tijdens de evenementen die plaatsvinden.

ONTDEK ONZE RAI RESTAURANTS