Over ons – maak kennis met RAI Amsterdam

Dit is ons vak, al 125 jaar!

Mensen samenbrengen, verbinden en inspireren door waardevolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Dat doen we vanuit ons multifunctionele beurs- en congrescentrum aan het Europaplein in Amsterdam, alsook elders ter wereld waar we actief zijn.

RAI Evenementen

Overal waar we zijn creëren we de juiste condities voor inspirerende ontmoetingen, waar sterke banden uit voortkomen. Deze condities creëren we in zowel de fysieke als virtuele wereld, tijdens (inter)nationale vakbeurzen en congressen en tijdens publieksevenementen zoals theatervoorstellingen en dance-evenementen.

Veel van deze evenementen vinden plaats in ons beurs- en congrescentrum in Amsterdam. Hier bieden we ruim 110.000m2 verhuurbare ruimte, verdeeld over 12 multifunctionele hallen en diverse grote en kleine zalen en lounges. Organisatoren van evenementen die hier plaatsvinden adviseren we en faciliteren we van A tot Z bij het succesvol neerzetten van hun evenement. Ook eigen publieks- en vakevenementen van de RAI vinden hier plaats, alsook in andere steden buiten Europa.

LEES MEER OVER ONZE RAI EVENEMENTEN

We staan garant voor een gastvrije ontvangst

Jaarlijks ontvangen we gemiddeld 1,5 miljoen bezoekers bij de RAI, tijdens RAI-vullende beurzen en congressen met 50.000 personen tot vergaderingen met 10 personen. Ongeacht het formaat, we verzorgen ieder evenement tot in de puntjes.

Organisatie & organigram

RAI Amsterdam is een volledig zelfstandig opererende onderneming. Onze activiteiten vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van RAI Holding B.V.. De aandeelhouders van deze Holding zijn: RAI Vereniging, de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van wegtransportmiddelen, met een belang van 75% én de gemeente Amsterdam met een belang van 25%.

LEES MEER