Interne services: audio, video & IT

Onze inhouse audiovisuele partner levert alle audiovisuele diensten aan RAI Amsterdam.

Zij kunnen - tot in het kleinste detail - zorgen voor de gewenste verlichting, beeld en geluid voor uw stand. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur en het professionele personeel is zeer ervaren en draagt constructieve oplossingen aan. Kortom, alles wat u nodig zou kunnen hebben.

Misschien wel even belangrijk is dat de inhouse partner weet wat RAI Amsterdam te bieden heeft. De technische en audiovisuele apparatuur wordt optimaal onderhouden en wordt constant verbeterd en vernieuwd.

De apparatuur wordt bediend door goed opgeleid en ervaren personeel. Heeft u een televisie, dvd-speler, beamer of slechts een microfoon nodig? Geen probleem, de audiovisueel partner heeft een ruime voorraad voor u.

Contact

Heeft u vragen over producten? Neem dan contact op via exhibitorservices@rai.nl.

Als u direct producten wilt bestellen voor uw stand kunt u hier inloggen in de webshop, of bekijk de brochure van ACS.

BEKIJK HIER DE WEBSHOP VOOR UW EVENEMENT ACS BROCHURE

IT

We hebben een modern en up-to-date netwerk dat zorgt voor snel gegevensverkeer tijdens uw evenement. Ons krachtige IT-netwerk en onze softwareoplossingen vormen de verbindende factor, terwijl onze systemen u in staat stellen om informatie veilig en snel te verzamelen en te delen.

Ons IT-team bestaat uit specialisten met goede kennis van bekabeling, wifi, telefonie en netwerktechnologie. Deze kennis combineren zij met hun ervaring van hectische beurs- en congresomgevingen. Onze IT-oplossingen voldoen aan alle eisen van nu. Virtuele meetings met meerdere deelnemers tegelijk of met collega’s op een andere locatie in de RAI? Dat is bij ons geen probleem.

IT SERVICES