Alles wat u moet weten over uw deelname

De ervaring en de beleving in de marketingmix, het is een noodzaak! Als een bedrijf haar doelgroep écht wil bereiken, wordt het daadwerkelijk één op één ontmoeten van potentiële klanten en relaties steeds belangrijker. Evenementen leveren hiervoor het platform.

Wilt u de impact van uw deelname vergroten?

Hier kunt u alles vinden om uw deelname een succes te maken.

IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER EXPOSEREN BIJ DE RAI IK WIL GRAAG EXPOSEREN OP EEN RAI EVENEMENT

Bent u al exposant op een evenement bij de RAI?

Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen & planten, telecommunicatie & IT, parkeerkaarten en standschoonmaak. Het werkt snel en efficiënt. Er is tevens een telefonische helpdesk beschikbaar. Vijf dagen voor de beurs sluit de webwinkel, vanaf de eerste opbouwdag kunt u bij de Service Desk terecht voor uw last-minute bestellingen en vragen.

BEKIJK HIER DE WEBSHOP VOOR UW EVENEMENT

Contact

Wilt u direct producten bestellen, dan kunt u hier inloggen in de webshop, met het e-mailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen (of in sommige gevallen moet u zelf een account creëren). Voor overige vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met exhibitorservices@rai.nl.