Omgeving RAI Amsterdam

Een internationaal beurs- en congrescentrum als buur hebben heeft voordelen, maar kan ook wel eens lastig zijn. We doen er veel aan om het veilig en prettig wonen en werken in de omgeving van de RAI te behouden. Zo proberen we overlast te beperken, werken we aan veiligheid en houden we de geluidsnormen scherp in de gaten.

We zijn bezig de verbinding met de stad te verbeteren en gelijktijdig het logistieke proces ingrijpend te verduurzamen. Meer dan nu het geval is willen we ook voor Amsterdammers de leefbaarheid van ons gebied verbeteren. Hierover zijn we met de gemeente Amsterdam in gesprek. Ook willen we publieksfuncties toevoegen aan het gebied en op die manier ruimte beschikbaar stellen voor de stad. Meer hierover...

Druktekalender

Wij willen u graag op de hoogte houden over de verwachte drukte op en rondom de RAI. Zolang u deze kalender in de gaten houdt komt u niet meer voor verrassingen te staan. Per dag ziet u wanneer u verkeersdrukte, afzettingen of buurtposten kan verwachten rondom de RAI.

Meer informatie over de iconen en de kalender vindt u hier ยป

Legenda

button auto
button taxi
button vrachtwagen
button fiets
button buurtposten
button nachtontheffing

Nieuws voor de buurt

{{result.Name}}

{{formatDate(result.Date)}}
{{message}}

Nieuwsbrief

Interessante nieuwtjes, aanbiedingen en informatie speciaal voor de buurt over aankomende evenementen mist u nooit meer met onze online buurtnieuwsbrief.

INSCHRIJVEN

Contact

Onze buren kunnen contact met ons opnemen via buren@rai.nl.

Klachten kunt u hier doorgeven.