Parkeerabonnementen

entrance-parking

Voor omwonenden

Om onze omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, bieden we voordelige abonnementen aan.

LEES MEER

Parkeergarage P4

Zakelijk

Een abonnement, te gebruiken tot aan 10 kentekens, voor ondernemingen die in Amsterdam gevestigd zijn of in Amsterdam moeten zijn voor zaken.

LEES MEER


Groot zakelijk

Uw kantoor in Amsterdam en niet voldoende parkeerruimte voor uw medewerkers? Dit abonnement is bedoeld voor een gebruik vanaf 10 kentekens.

LEES MEER

Parkeerabonnement voor omwonenden

RAI Amsterdam bevindt zich in een dichtbebouwd gebied. Om onze omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, bieden we voordelige abonnementen aan per maand, kwartaal (5% korting) en jaar (10% korting).

Een parkeerabonnement is te gebruiken op bijna alle dagen van het jaar in de parkeergarages P1/2/3/4. Tijdens sommige grote evenementen kunt u helaas niet bij ons parkeren, maar dat laten wij op tijd weten.

Zakelijk parkeerabonnement

Dit abonnement is bedoeld voor de zelfstandige ondernemingen die in Amsterdam gevestigd zijn of in Amsterdam moeten zijn voor zaken. U kunt hier gebruik van maken tot aan 10 kentekens. Deze abonnementen kunt u makkelijk zelf beheren. Dit abonnement is af te sluiten per kwartaal en jaar.

Met dit abonnement zijn u en uw collega’s 345 dagen per jaar zeker van een parkeerplaats. Tijdens enkele grote evenementen hanteren wij niet-parkeerdagen, dan kunt u helaas niet bij ons parkeren.

Groot zakelijk parkeerabonnement

Dit abonnement is perfect wanneer uw kantoor in de nabije omgeving van de RAI is en u meer dan 10 kentekens wilt aanmelden. Met dit abonnement kunnen u en uw medewerkers 345 dagen per jaar de auto gemakkelijk en overdekt parkeren in onze garages. Tijdens enkele grote evenementen hanteren wij niet-parkeerdagen, dan kunt u helaas niet bij ons parkeren.

Voor het vervoer van de RAI naar kantoor en weer terug kunt u bijvoorbeeld fietsen of pendelbussen inzetten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze collega's. U kunt hen bereiken via parkingabonnement@rai.nl.