Wij verzorgen uw catering-ervaring van begin tot eind

In de afgelopen 125 jaar RAI Amsterdam, hebben we de catering verzorgd voor organisatoren, exposanten en bezoekers.
Van een volledig verzorgde standborrel, vakkundige barista's of flitsende cocktailshakers op uw stand.
Dankzij onze gedegen ervaring maken we voorstellen op maat, co-conceptualiseren we catering concepten en geven we passend advies voor uw evenement.

Exposanten Catering

Voor u als exposant bieden we drie soorten catering. In de Exhibitor Services Webshop kunt u meerdere categoriën catering vinden:

Mini Market
Dit zijn verpakte producten die op uw stand afgeleverd kunnen worden. Dit zijn producten zonder verdere aankleding of service.

Standcatering
Daarnaast kunt u in diezelfde webshop ook catering services vinden voor standcatering volledig verzorgd inclusief aankleding en bediening.

Tailor-made Catering
Uiteraard kunnen we ook catering op maat verzorgen voor u, van grote recepties tot gala diners, u kunt het zo gek niet bedenken.

Hoogwaardige leveranciers

Naast onze eigen services werken we ook samen met een aantal speciaal geselecteerde leveranciers. Van hosts en hostesses tot the Barista Company voor de heerlijkste koffiespecialiteiten of the Fabulous Shaker Boys voor spectaculaire cocktails.

Ook complete culinaire ervaringen zijn mogelijk dankzij de "Meisjes met Smaak" die op geheel eigen wijze de heerlijkste smaaksensaties serveren. Van oesters tot bitterballen en van macarons tot pata negra.

 

Hartverwarmend Amsterdam

De keuze voor regionale producenten maar ook andere duurzame keuzes en samenwerkingen hebben we verwerkt in het regionale catering concept “Hartverwarmend Amsterdam”.

Een concept waarmee we niet alleen elke cateringwens kunnen invullen met regionale en/of seizoensgebonden producten, maar waarmee we ook een duidelijke keus maken om goed te doen voor de maatschappij. Zo hebben we een samenwerking met veel leveranciers uit de regio.

Lokale leveranciers

Onze tomaten bijvoorbeeld, voor onder andere onze eigen RAI ketchup, halen we bij Stadskwekerij Osdorp. Bij deze kwekerij draait het niet alleen om verse groenten, maar ook om een zinvolle betaalde dagbesteding en opleiding voor de medewerkers. 

 

Mogen we aan u voorstellen...

De Basement Chefs van RAI Amsterdam.

Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten. Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken.

Lekker, verantwoord en met plezier bereid. Laat dat maar aan de Basement Chefs over!

Basement Chefs