Goedkoop parkeren in de RAI P+R

Goedkoop parkeren

P+R RAI Amsterdam is een van de P+R locaties waar u goedkoop kunt parkeren om daarna met het Openbaar Vervoer het centrum van Amsterdam te bezoeken. Met metro 52 of tram 4 reist u snel en eenvoudig binnen enkele minuten naar hartje Amsterdam.

Bij grote evenementen kan het zijn dat de P+R locatie niet beschikbaar is of dat u alleen kunt parkeren voor het reguliere dagtarief. Check daarom altijd de beschikbaarheid in het overzicht hieronder en de borden op de openbare weg en bij de ingang van onze garages.

CHECK VOOR VERTREK DE BESCHIKBAARHEID   ZO WERKT P+R

P+R RAI Amsterdam kan gesloten zijn

Het kan voorkomen dat onze P+R locatie gesloten is. Hierover informeren we u graag zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat we gedurende de dag een de P+R locatie moeten sluiten. Dit zal dan aangegeven worden op de matrixborden voor de afslagen naar de RAI op de A10.

Zie de kalender hiernaast voor de data wanneer de P+R locatie gesloten is:

Zo werkt P+R

Profiteer van het voordelige P+R tarief en parkeer in een van onze ruime garages. Gebruik uw eigen OV kaart of koop een P+R GVB-kaart. Deze zijn verkrijgbaar in de P+R informatieruimte naast de voetgangersentree van parkeergarage P1. Zorg ervoor dat tijdens uw terugreis uw laatste check-in in het OV altijd in het P+R centrumgebied is. Betaal binnen 1 uur na de laatste check-uit bij de betaalautomaat in onze RAI parkeergarage P1, P2 of P4. Na betaling kunt u zonder uitrijkaart de parkeergarage uitrijden.

Let op: u krijgt geen korting op het parkeren als u in het ov hebt in- en uitgecheckt met uw betaalpas, credit card, mobiel, smartwatch of barcode e-ticket, zoals een ov-kaart via de app. Gebruik daarom uw ov-chipkaart, papieren ov-kaart of P+R GVB kaart.

Op de officiƫle website van de gemeente Amsterdam vindt u meer informatie over P+R in Amsterdam.

P+R parkeertarief bij RAI Amsterdam

U kunt parkeren in de P1/2/3/4 garage. Het voordelige P+R parkeertarief kunt u alleen afrekenen in de P1/2/4 garage, uitrijden kan daarna vanuit elke garage bij de RAI.

Parkeertarief
Maandag t/m vrijdag: inrijden vóór 10.00 uur € 13,00 voor max. 24 uur.
Maandag t/m vrijdag: inrijden na 10.00 uur € 6,00 voor max. 24 uur.
Weekend en feestdagen: € 6,00 voor max. 24 uur.

Parkeren bij de RAI tegen het P+R tarief kan alleen de eerste 24 uur, daarna geldt het tarief van 5,50 per uur, met een maximaal tarief van 32,00 per dag.