Slapen in Amsterdam

Verblijf in Amsterdam

Amsterdam en omgeving bieden meer dan 40.000 hotelkamers. Van lowbudget en hostels tot luxe boutique en 5-sterren hotels. Gaat uw voorkeur naar een hotel in hartje Amsterdam of juist in een rustigere omgeving? Amsterdam heeft het allemaal!

hotelservices

RAI Hotel Services

RAI Hotel Services biedt hotelkamers in de omgeving van de RAI, centrum van Amsterdam en dichtbij Amsterdam Airport Schiphol. Zij geven persoonlijk en gratis advies zodat u altijd de perfecte hotelkamer vindt die past bij uw wensen.

Alle hotels die door RAI Hotel Services worden aangeboden, voldoen aan de regelgeving van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De volgende maatregelen zijn van toepassing: 1,5 meter social distancing; handdesinfectiemiddelen; apart in- en uitchecken en extra schoonmaak van openbare ruimtes en hotelkamers.

ZOEK EN BOEK UW HOTEL IN AMSTERDAM

Waarom kiest u voor RAI Hotel services?

  • Neemt uw zaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business
  • Biedt een passend hotelvoorstel op maat
  • Aangeboden hotels kennen een lage evenement prijs
  • Levering tegen de beste voorwaarden
hotels-Amsterdam

nhow Amsterdam RAI legt de focus op gastronomie, innovatie en connectiviteit, in de breedste zin van het woord

nhow amsterdam RAI

Welkom bij nhow Amsterdam RAI, de plek waar moderne kunst, design, gastronomie en cultuur hand in hand gaan.

Het hotel is een nieuw sociaal en multicultureel ontmoetingspunt voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Voor meerdaagse congressen, beurzen en andere evenementen functioneert het nieuwe hotel als hoogwaardig ‘headquarter hotel’ op locatie voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren.

650 bijzondere kamers

Het kamerontwerp is geïnspireerd op de zes windstreken waar de hoeken van het gebouw naar wijzen: zuid, oost, noord, zuidwest, zuidoost en noordwest. Thema’s rondom de Gouden Eeuw in Amsterdam als commercieel centrum van Europa worden er gecombineerd met bekende internationale symbolen.

Restaurant & bar

Het ontbijt restaurant bevindt zich op de 17e verdieping en is de perfecte plek om de dag te beginnen. Het restaurant heeft een opvallend kleurrijk thema en een terras om bij mooi weer te genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Op de eerste verdieping kunnen uw gasten relaxen en netwerken bij de bar of een van de lounges.

Selva & Sonora
Bovenop het nhow Amsterdam RAI hotel lonken twee uitzonderlijke eetervaringen: Selva & Sonora. Selva biedt een adembenemend 360 graden panorama uitzicht over Amsterdam. Deze visie wordt aangevuld met bijzondere gerechten, die elk de diverse smaken van de Latijns-Amerikaanse gebieden weerspiegelen. Daarnaast is Sonora meer dan een cocktailbar, het is een reis naar het oude Latijns-Amerika. De drankjes vangen de essentie van de weelderige Amazone-sfeer. Vernoemd naar het Spaanse woord voor 'geluid', creëren de levendige ritmes van Sonora een onvergetelijke ervaring.

Services & faciliteiten

Het hotel biedt een breed scala aan services zoals relatieservice, stomerij- en strijkservice en 3 pocket sized gyms. Gasten van het hotel hebben toegang tot de eigen parkeergarage met 200 parkeerplaatsen.