Een professionele studio voor uw online evenement

Professionele studio voor uw online evenement

Wij helpen u graag met het organiseren van uw virtuele evenement. Ontdek de mogelijkheden van onze professionele studio's die we op elke gewenste locatie in de RAI kunnen bouwen. De studio's zijn geschikt voor kleine en grote producties. Wij combineren onze studio's met moderne faciliteiten, gastvrijheid en een uitstekende bereikbaarheid. U regelt het programma en nodigt uw gasten uit, wij zorgen voor de rest.

RAI Amsterdam Studios

Studio Essential

Perfect voor webcasting, interviews en webinars. Deze studio is volledig plug & play en ideaal voor het snel opnemen en uitzenden van content.

MEER INFORMATIE

Studio Pro

Studio Pro is ideaal voor TV-formaat uitzendingen. Met deze studio profiteert u van alle functies van Studio Essential, uitgebreid met meer mogelijkheden zoals camera's die vanuit meerdere hoeken opnemen.

MEER INFORMATIE

RAI Amsterdam is de perfecte locatie waar uw live evenement samenkomt met uw online event of andersom

Verhoog uw ROI met virtuele en hybride evenementen

Organiseert u een virtueel evenement? Naast onze studio's bieden wij u een uitgebreid aanbod van digitale en hybride evenementendiensten. Van live streaming tot op maat gemaakte online event platforms en digitale omgevingen.

Gebruik onze kennis, partners en ervaring om in contact te komen met uw publiek in de virtuele wereld. Wij helpen u graag bij het creƫren van een virtuele verbinding met uw klanten, zodat u uw zakelijke doelen kunt bereiken.

"Stream eenvoudig uw evenement, in de allerbeste resolutie"

Streaming

Uw evenement live op het internet. Stream via Facebook, Youtube, LinkedIn of meerdere (sociale) platformen tegelijk. Wij zorgen ervoor dat uw hoogwaardige opname aan uw verwachtingen voldoet.

  • Flexibele branding en design thema's
  • Streaming naar elk apparaat
  • Video-analyse voor het verkrijgen van inzicht
  • Optimalisatie van de bandbreedte voor levering
  • Deskundig advies en ondersteuning

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze studio's? Neem dan contact met ons op via
020 549 17 22 of
welcome@rai.nl.

NEEM NU CONTACT OP