Leveranciers

Welkom leveranciers van RAI Amsterdam

RAI Amsterdam creëert de juiste condities waarin krachtige ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Dit kunnen wij niet zonder hulp van onze leveranciers.

RAI Amsterdam, haar preferred suppliers en leveranciers creëren de mogelijkheid om jaarlijks meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak) beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings te faciliteren.
 
Om de samenwerking te optimaliseren tussen RAI Amsterdam en haar toeleveranciers kunt u hier informatie vinden om van elk evenement een succes te maken.
 
Kortom, bent u leverancier van RAI Amsterdam? Navigeer via deze pagina naar de gewenste leveranciersinformatie.

Handig om te weten als leverancier van RAI Amsterdam

Komt u een product of dienst leveren bij RAI Amsterdam ?!
Lees de 'Need to know'.

Op de 'need to know' pagina treft u onderwerpen aan waarvan u vooraf kennis genomen dient te hebben om uw product of dienst te kunnen leveren bij RAI Amsterdam. De pagina zorgt ervoor dat u direct werkvergunningen, toegangsbadges etcetera aan kunt vragen en u vindt er onder andere informatie over belangrijke meldingsnummers, persoonlijke beschermingsmiddelen en plattegronden.

Klik hier om de 'Need to know' te lezen met alle in's en out's voor leveranciers. 

 

Wet- en regelgeving voor RAI leveranciers

RAI Amsterdam heeft voor haar leveranciers specifieke voorwaarden, reglementen, standaard overeenkomsten opgesteld welke leidend zijn voor het leveren van producten en of diensten binnen het Convention Centre van RAI Amsterdam.
 
Benieuwd welke voorwaarden er voor u gelden?
Lees dan het onderdeel wet- en regelgeving voor RAI leveranciers.

 

Catering tijdens uw werkzaamheden

De catering van RAI Amsterdam neemt u graag de verzorging van het eten en drinken uit handen, zowel tijdens de opbouw en afbraak van een evenement. Via de webshop zijn er cateringproducten te bestellen. Specifieke cateringwensen kunt u via de afdeling Exhibitor Services kenbaar maken.

U kunt uw cateringbestelling plaatsen via exhibitorservices@rai.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met Exhibitor Services, 020 549 1928

 

Preferred Suppliers van RAI Amsterdam

RAI Amsterdam beschikt over zorgvuldig geselecteerde leveranciers, oftewel preferred suppliers, voor de diverse dienstverleningen en  producten die benodigd zijn binnen het RAI complex. Alle preferred suppliers dienen het integrale RAI belang. Het zijn leveranciers waar RAI Amsterdam op kan vertrouwen omdat zij voldoen aan de door RAI Amsterdam opgestelde randvoorwaarden met de hoogste toegevoegde waarde.
Met behulp van onze preferred suppliers maken we van elk evenement een succes!

Klik hier om het overzicht preferred suppliers van RAI Amsterdam te bekijken.