Jaarverslag

RAI Amsterdam is een volledig zelfstandig opererende onderneming en wordt gefinancierd met private middelen. In het jaarverslag publiceren we de financiƫle resultaten van onze activiteiten en geven we onze visie op de toekomst.

Al onze activiteiten vallen onder RAI Amsterdam B.V., een werkmaatschappij van RAI Holding B.V. Deze holding is in handen van de Gemeente Amsterdam (25%) en de RAI Vereniging (75%).

Een bericht van de CEO is onder te lezen en bevat enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar. Klik op de afbeelding rechts voor alle hoogtepunten, alsook het jaarverslag 2021 zelf. Eerdere jaarverslagen zijn onderaan deze pagina te vinden.

Bericht van de CEO

In het jaarverslag blikken we terug op een bewogen jaar voor de RAI. Lange tijd waren onze deuren in 2021 gesloten voor evenementen, maar geopend voor het publiek als test- en vaccinatielocatie van de GGD. In die periode onderhielden we intensief contact met onze stakeholders, introduceerden we coronaproof-concepten, ondersteunden we diverse maatschappelijke initiatieven en bereidden we ons voor op de start van een nieuw (zakelijke) evenementenseizoen en heropening van Amsterdam als congresstad.

Met een inhaalslag van fysieke ontmoetingen beleefden we tot en met november 2021 de drukste maanden in onze geschiedenis. Professionals uit vele sectoren kwamen in contact met elkaar en met vertegenwoordigers van start-ups, overheids- en kennisinstellingen, multinationals en meer. Om kennis te vergaren en delen, te netwerken en om business te doen. Door de komst van een nieuwe corona-variant eindigden we het jaar zoals we het waren begonnen. Met gesloten deuren voor evenementen.

Anno juni 2022 draait de RAI weer op volle toeren en zijn de vooruitzichten, met een goed gevulde agenda voor de komende jaren, goed. De RAI is terug op het wereldtoneel en brengt mensen over de hele wereld fysiek en virtueel bij elkaar. We zien er naar uit ook u te verwelkomen!

Lees meer in het Jaarverslag 2021 »