Services

Op maat services voor een succesvolle deelname

RAI Amsterdam heeft diverse services om uw evenement of congres zo goed mogelijk te laten verlopen.

Of het nu gaat om de catering, ICT, AV of het regelen van hotelovernachtingen en excursies, wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Daarnaast is er een speciale afdeling, Exhibitor Services, die u ondersteuning biedt bij de voorbereidingen van uw beursdeelname. Er zijn standaardproducten, maar ook kunnen specifieke aanvragen in behandeling worden genomen.

Bent u al exposant op een evenement bij de RAI?

Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen & planten, telecommunicatie & IT, parkeerkaarten en standschoonmaak. Het werkt snel en efficiënt. Er is tevens een telefonische helpdesk beschikbaar. Vijf dagen voor de beurs sluit de webwinkel, vanaf de eerste opbouwdag kunt u bij de Service Desk terecht voor uw last-minute bestellingen en vragen.

Contact

Wilt u direct producten bestellen, dan kunt u hier inloggen in de webshop, met het e-mailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen (of in sommige gevallen moet u zelf een account creëren). Voor overige vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met exhibitorservices@rai.nl.