Parkeren en logistiek

Bij de logistiek rondom een druk een evenement komt veel kijken. Op deze pagina is alles te vinden omtrent het vervoer van de (stand) goederen naar RAI Amsterdam.

In het menu hieronder kan per evenement het verkeersreglement worden geselecteerd. Wanneer 1 maand voor aanvang, uw evenement er niet tussen staat kan er gebruik worden gemaakt van het Algemeen verkeersreglement.

 

Parkeren voor exposanten

Komt u met één of meerdere personenwagens naar de RAI dan kunt u in de Exhibitor Services Webshop parkeerkaarten kopen. 

10km

Max. snelheid

De maximale toegestane snelheid op het terrein van RAI Amsterdam is 10 km/u.

Goederenlift

Goederenlift

In de parkeergarages P1, 3 & 4 zijn goederenliften aanwezig, deze komen uit in hal 8-12.

taxi

Taxi's

U kunt door elk (taxi)bedrijf naar de RAI toe worden gebracht. Echter voor vertrek vanaf de RAI worden enkel TCA taxi’s toegelaten, om bezoekers weg te brengen.

Let op

Let op

  • U parkeert een voertuig op het terrein van RAI Amsterdam op eigen risico, u dient in het bezit te zijn van een geldig parkeerticket, doorlaatkaart of toegangspas. Tijdens het evenement heeft u wel een geldig parkeerbewijs nodig om de parkeergarage te verlaten.
  • Instructies door medewerkers van RAI Amsterdam dienen opgevolgd te worden.
wegslepertje

Wegsleepregeling

RAI Amsterdam behoudt het recht om voertuigen van het terrein te verwijderen wanneer deze verkeerd geparkeerd zijn, op kosten en risico van de bestuurder van het voertuig.

disclaimer

Aansprakelijkheid

RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie en behoudt zich het recht voor om op korte termijn wijzigingen aan te brengen in verkeersmanagement als reactie op externe verkeersomstandigheden.