Bij de logistiek van een evenement komt veel kijken. Op deze pagina is alles te vinden omtrent het vervoer van de (stand) goederen naar RAI Amsterdam.

In het keuze menu aan de linkerkant kan per evenement het verkeersreglement worden geselecteerd. Wanneer 1 maand voor aanvang, uw evenement er niet tussen staat kan er gebruik worden gemaakt van het Algemeen verkeersreglement.

Heeft u daarnaast al gehoord over ons nieuwe bufferterrein P20, de samenwerking met één van onze logistieke partners DB Schenker of de uitbreiding van hal 5?
Scrol verder om hier meer over te lezen.

Algemene voorwaarden

Max. snelheid
De maximale toegestane snelheid op het terrein van RAI Amsterdam is 10 km/u.
Goederenlift
In de parkeergarages P1, 3 & 4 zijn goederenliften aanwezig, deze komen uit in hal 8-12.
Taxi's
U kunt door elk (taxi)bedrijf naar de RAI toe worden gebracht. Echter voor vertrek vanaf de RAI worden enkel TCA taxi’s toegelaten, om bezoekers weg te brengen.
Let op
 • U parkeert een voertuig op het terrein van RAI Amsterdam op eigen risico, u dient in het bezit te zijn van een geldig parkeerticket, doorlaatkaart of toegangspas. Tijdens het evenement heeft u wel een geldig parkeerbewijs nodig om de parkeergarage te verlaten.
 • Instructies door medewerkers van RAI Amsterdam dienen opgevolgd te worden.
 • Wegsleepregeling
  RAI Amsterdam behoudt het recht om voertuigen van het terrein te verwijderen wanneer deze verkeerd geparkeerd zijn, op kosten en risico van de bestuurder van het voertuig.
  Aansprakelijkheid
  RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie en behoudt zich het recht voor om op korte termijn wijzigingen aan te brengen in verkeersmanagement als reactie op externe verkeersomstandigheden.

  Veelgestelde vragen logistiek

  nee, dit wordt nu nog op (de buffer) locatie gedaan. Dit zal in de toekomst wel mogelijk zijn.

  Bij onze logistieke partners (heftruck) wordt wel gewerkt met een registratie en slottijden.

  Nee, de werkterrassen zijn voor bakwagens en vrachtwagens.

  • De P4 is voor busjes, de maximale hoogte van deze parkeergarage is 2.70 m hoog.
  • In de parkeergarages P1, 3 & 4 zijn goederenliften aanwezig, deze komen uit in hallen 8-12.
  • Tevens wordt vaak hulp van piccolo service aangeboden, zij zullen u helpen met het vervoeren van uw goederen naar uw stand.

  Binnen de openingstijden van de opbouw en afbouw kan er gratis geparkeerd worden door alle soorten voertuigen, tijdens het evenement of gedurende de nacht gelden de reguliere tarieven. Deze tarieven zijn te vinden in het desbetreffende verkeersreglement.

  De parkeergarage kan verlaten worden door middel van het scannen van de barcode op uw op- en afbouw badge, bij de terminal van de uitrit.