U verwacht een vrachtlevering op de RAI

Op deze pagina vindt u ons Algemeen verkeersreglement.

Bij ongeveer 50 (grote) evenementen per jaar worden er maatwerk verkeersreglementen gemaakt, deze gelden dan voor het betreffende evenement, maar ook voor andere evenementen die in dezelfde tijdsperiode vallen. Deze reglementen zullen minimaal 1 maand van te voren beschikbaar zijn.

Wanneer een evenement of tijdsperiode, een maand voor aanvang, hier niet vermeld staat geldt het Algemeen verkeersreglement

In dit reglement vindt u onder andere de beste plek om te laden, lossen en het maximum tijdsbestek hiervoor, op basis van de locatie van het evenement.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de informatie gewijzigd kan worden in verband met externe verkeersomstandigheden. Wanneer dit het geval is, wordt dit aangegeven door onze verkeersmedewerkers ter plaatse. De aanwijzingen van de verkeersmedewerkers zijn hierin leidend.

 P  RAI parkeergarages P1/2/3/4 zijn toegankelijk voor voertuigen tot 1.90 m hoog, zonder registratie.
 P4  RAI parkeergarage P4 is toegankelijk voor voertuigen tot 2.70 m hoog, zonder registratie.
 P5  Direct aanrijden op RAI P5 terrein, na registratie bij loge P5.
 P7  Direct aanrijden op RAI P7 terrein, na registratie bij loge P7.
 P9  Direct aanrijden op RAI P9 terrein, na registratie bij loge P9.

Algemeen verkeersreglement 2021
Geldig van 1 januari t/m 31 december 2021

reglement

 

RAI Amsterdam | Traffic Management | parking@rai.nl

Plattegrond

Plattegrond

 

10km

Max. snelheid

De maximale toegestane snelheid op het terrein van RAI Amsterdam is 10 km/u.

Goederenlift

Goederenlift

In de parkeergarages P1, 3 & 4 zijn goederenliften aanwezig, deze komen uit in hal 8-12.

taxi

Taxi's

U kunt door elk (taxi)bedrijf naar de RAI toe worden gebracht. Echter voor vertrek vanaf de RAI worden enkel TCA taxi’s toegelaten, om bezoekers weg te brengen.

Let op

Let op

  • U parkeert een voertuig op het terrein van RAI Amsterdam op eigen risico, u dient in het bezit te zijn van een geldig parkeerticket, doorlaatkaart of toegangspas. Tijdens het evenement heeft u wel een geldig parkeerbewijs nodig om de parkeergarage te verlaten.
  • Instructies door medewerkers van RAI Amsterdam dienen opgevolgd te worden.
wegslepertje

Wegsleepregeling

RAI Amsterdam behoudt het recht om voertuigen van het terrein te verwijderen wanneer deze verkeerd geparkeerd zijn, op kosten en risico van de bestuurder van het voertuig.

disclaimer

Aansprakelijkheid

RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie en behoudt zich het recht voor om op korte termijn wijzigingen aan te brengen in verkeersmanagement als reactie op externe verkeersomstandigheden.