Parkeerabonnementen

Parkeerabonnement voor bedrijven

Uw kantoor op de Zuidas en niet voldoende parkeerruimte voor uw medewerkers? Bij RAI Amsterdam  hebben we voldoende parkeerplaatsen. Aan de oostkant van de Zuidas, op een paar minuten van de meeste Zuidas kantoren, bevindt zich voor het grootste deel van het jaar een parkeeroplossing. 340 dagen per jaar kunnen uw medewerkers hun auto gemakkelijk en overdekt parkeren in de RAI garages.

Het is mogelijk om een bedrijfsabonnement af te sluiten waarmee u en uw collega’s 340 dagen per jaar zeker zijn van een parkeerplaats. Een aantal kantoren ging u al voor. Afhankelijk van de afstand tussen de RAI en uw kantoor kunt u bijvoorbeeld fietsen of een pendelbus inzetten voor het vervoer van de RAI naar kantoor en weer terug.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Pamela Peetoom vertelt u hier graag meer over. 

Parkeerabonnement voor omwonenden

RAI Amsterdam bevindt zich in een dichtbebouwd gebied. Om onze omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, bieden we voordelige maand, kwartaal en jaarabonnementen aan.
Een parkeerabonnement is te gebruiken op bijna alle dagen van het jaar in de parkeergarages P1/2/3/4. Tijdens sommige grote evenementen kunt u helaas niet bij ons parkeren, maar dat laten wij op tijd weten.

Kosten
Maandabonnement € 162,00 (inclusief BTW) 
Kwartaalabonnement € 462,00 (inclusief BTW) 
Jaarabonnement € 1750,00 (inclusief BTW) 

Lees voor het aanvragen van het abonnement de voorwaarden, met in het bijzonder artikel 7.