Food & beverage

Lekker eten voor iedereen

Onze Basement Chefs zijn de cateringexperts van RAI Amsterdam. Ze koken elke dag met verse producten, duurzaam en diervriendelijk. Of u nu alleen even aanschuift of met zijn zestigduizenden: onze chefs kunnen het aan. Onze dagverse hapjes en maaltijden worden klaargemaakt met pure producten, van boeren uit de buurt.

‘"Wij houden van koken. En van eten. Dat moet een inspirerende ervaring zijn. Met onvergetelijke smaken. Daar doen we alles voor. Want een mooi evenement kan niet zonder mooi eten"

Hartverwarmend Amsterdam

De keuze voor regionale producenten maar ook andere duurzame keuzes en samenwerkingen hebben we verwerkt in het regionale catering concept “Hartverwarmend Amsterdam”.

Een concept waarmee we niet alleen elke cateringwens kunnen invullen met regionale en/of seizoensgebonden producten, maar waarmee we ook een duidelijke keus maken om goed te doen voor de maatschappij. Zo hebben we een samenwerking met veel leveranciers uit de regio. 

Lokale leveranciers

Onze tomaten bijvoorbeeld, voor onder andere onze eigen RAI ketchup, halen we bij Stadskwekerij Osdorp. Bij deze kwekerij draait het niet alleen om verse groenten, maar ook om een zinvolle betaalde dagbesteding en opleiding voor de medewerkers. 

Breng uw evenement tot leven

We houden ervan u te inspireren en uw zintuigen te strelen. We zijn gepassioneerd door eten: het is kwaliteit, smaak en vooral dat het past bij uw behoeften en voldoet aan uw wensen.

Onze keuken is gericht op internationale gerechten met een Amsterdamse twist. On. Geniet van heerlijke menu-opties voor uw evenement, van maaltijden onderweg tot klassieke recepten of verfijnde gerechten. Eet smakelijk!

Eten en drinken in de RAI

Tijdens uw bezoek aan de RAI even iets eten of drinken? Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Van een goede kop koffie gemaakt van verse bonen tot een rolling kitchen met Thais eten. Er is voor ieder wat wils.

RAI Amsterdam beschikt over zes vaste restaurants. StrandZuid en THE ROAST ROOM zijn dagelijks geopend. De overige restaurants worden geopend tijdens de evenementen die plaatsvinden.