Hotels

Verblijf in Amsterdam

Amsterdam en omgeving bieden meer dan 40.000 hotelkamers. Van lowbudget en hostels tot luxe boutique en 5-sterren hotels. Gaat uw voorkeur naar een hotel in hartje Amsterdam of juist in een rustigere omgeving? Amsterdam heeft het allemaal!

RAI Hotel Services

RAI Hotel Services biedt hotelkamers in de omgeving van de RAI, centrum van Amsterdam en dichtbij Amsterdam Airport Schiphol. Zij geven persoonlijk en gratis advies zodat u altijd de perfecte hotelkamer vindt die past bij uw wensen.

Alle hotels die door RAI Hotel Services worden aangeboden, voldoen aan de regelgeving van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De volgende maatregelen zijn van toepassing: 1,5 meter social distancing; handdesinfectiemiddelen; apart in- en uitchecken en extra schoonmaak van openbare ruimtes en hotelkamers.

nhow Amsterdam RAI hotel

Welkom bij nhow Amsterdam RAI. nhow Amsterdam RAI ligt op een steenworp afstand van de RAI en biedt 650 bijzondere kamers, geïnspireerd op de zes windstreken waar de hoeken van het gebouw naar wijzen. Vanuit het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de RAI, de Zuidas en de stad Amsterdam.