Faciliteiten

Een welkom gevoel

We willen het u tijdens uw verblijf in de RAI zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk maken. Daarom beschikken we onder andere over een Baby Care Lounge en Prayer Room. Voor het opnemen van contant geld vindt u pinautomaten van de ABN AMRO Bank en ING bank bij entree C en entree K. Ook kunt u hier uw mobiele telefoon opladen bij de laadstations.

Baby Care Lounge

De Baby Care Lounge is voorzien van drie comfortabele zitplaatsen, een verschoonmeubel met twee aankleedkussens, een box, een koelkast en een wastafel met warm en koud water. De toegang tot de Baby Care Lounge wordt met sleutels beheerd en is van binnen af te sluiten met een cilinderslot. De sleutel is verkrijgbaar bij Receptie D op de begane grond van het Elicium (Entree D)  en kan na gebruik hier ook weer worden teruggebracht.

 

Gebedsruimte 

De Prayer Room beschikt over een wasruimte en twee aparte cabines waar gasten van alle religies rustig kunnen bidden of mediteren. De Prayer Room is altijd open en bereikbaar via Entree D (entree Elicium) op niveau -1. Voor uw rust zijn de twee cabines afsluitbaar vanaf de binnenkant.

Sixt autoverhuur

Sixt is een van de grootste autoverhuur bedrijven in Europa en heeft een eigen verhuurlocatie in de RAI. Regel snel en eenvoudig uw huurauto bij Sixt. Het Sixt servicepoint vindt u aan de buitenzijde van de RAI tegenover parkeerterrein P6.

Business Centre 

Het RAI Business Centre is gevestigd in de Passage onder het Elicium (bereikbaar via Entree D, roltrap naar beneden). U kunt hier onder andere terecht voor:

• Kopiëren, printen, inbinden
• Design/vormgeving
• Verkoop kantoorartikelen

Openingstijden
Het RAI Business Centre is geopend op reguliere beurs- en congrestijden.

U kunt het RAI Business Centre bereiken via: 
Telefoon +31 (0) 20 549 1602
E-mail: businesscentre-RAI@canon-bs.nl