Eten & drinken in de RAI

Onze restaurants

RAI Amsterdam heeft ruim voldoende vaste en flexibele restaurants. Een goede kop koffie in de ochtend met een vers gebakken croissant, een a la carte lunch of diner, Thais eten bij een foodtruck of genieten van een koel biertje met je voeten in het zand. Wij zorgen er graag voor dat er voor iedereen genoeg keuze is.

Grand Café

Het Grand Café is de perfecte locatie om de dag te starten met een kopje versgemalen bonenkoffie met wat lekkers. Door de informele setting ook de ideale netwerkplek. Op de uitgebreide kaart mag een maaltijdsalade of broodje hamburger natuurlijk niet ontbreken.

First Floor Restaurant

Ons a la carte restaurant First Floor heeft een uitgebreide kaart met originele gerechten en een brede selectie aan wijnen.

Strandzuid

Op een verrassende plek achter de RAI, aan het water, vindt u een oase van rust, gezelligheid en zomer. Genieten van eten met je voeten in het zand! Strandzuid is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner.

La Place, zo smaakt versgemaakt

La Place is een begrip in Nederland en vindt u op twee verschillende locaties in de RAI. U kunt hier een keuze maken uit huisgemaakte salades, sandwiches en soepen, vers gemaakte fruitsalades en smoothies.

Mr Grill

Start uw dag bij Mr Grill met een uitgebreid ontbijt met breakfast burgers en pancakes. Naarmate de dag vordert zijn er salades, burgers van Burgerij en Dirty Fries verkrijgbaar. Ook kan je bij Mr. Grill terecht voor een tapbiertje of goed glas glas wijn!

On-the-go meals

Vers belegde broodjes, sushi, internationale street food gerechten of een Italiaanse pizza of pasta. Er is altijd genoeg keuze, geserveerd vanaf onze vaste catering locaties of vanuit een mobiele foodtruck. 

Reserveer uw favoriete RAI restaurant 

Wilt u verzekert zijn van een plekje in een van de restaurants in de RAI? Reserveer dan via ons reserveringssysteem een tafel op de dag en tijd die u uitkomt.