Eten & drinken

Eten en drinken in de RAI

Tijdens uw bezoek aan de RAI even iets eten of drinken? Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Van een goede kop koffie gemaakt van verse bonen tot een rolling kitchen met Thais eten. Er is voor ieder wat wils.

RAI Amsterdam beschikt over zes vaste restaurants. StrandZuid en THE ROAST ROOM zijn dagelijks geopend. De overige restaurants worden geopend tijdens de evenementen die plaatsvinden. 

Restaurants in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn vele bekende en gevarieerde restaurants. Binnen een paar minuten staat u met metro 52 in hartje Amsterdam waar u een uitgebreide keuze heeft uit de vele restaurants en bars. Maar ook op loopafstand van de RAI vind u restaurants waarbij vaak een buitenterras niet ontbreekt. Heerlijk om uw dag hier af te sluiten.

 

Hartverwarmend Amsterdam

De keuze voor regionale producenten maar ook andere duurzame keuzes en samenwerkingen hebben we verwerkt in het regionale catering concept “Hartverwarmend Amsterdam”.

Een concept waarmee we niet alleen elke cateringwens kunnen invullen met regionale en/of seizoensgebonden producten, maar waarmee we ook een duidelijke keus maken om goed te doen voor de maatschappij. Zo hebben we een samenwerking met veel leveranciers uit de regio. 

Lokale leveranciers

Onze tomaten bijvoorbeeld, voor onder andere onze eigen RAI ketchup, halen we bij Stadskwekerij Osdorp. Bij deze kwekerij draait het niet alleen om verse groenten, maar ook om een zinvolle betaalde dagbesteding en opleiding voor de medewerkers. 

We vinden dat het niet alleen om duurzame keuzes gaat, maar ook om duurzaam gedrag. We kopen daarom economisch in en verzorgen wekelijks een driegangenlunch voor 50 gasten van het Leger des Heils in Amsterdam Noord.