Het Amsterdamse Winterparadijs

15 december 2022 t/m 1 januari 2023

Het Amsterdamse Winterparadijs

Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de 3400 m2 grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in ons Après-Ski Dorp of op het winterfeest met Tino Martin, Xander de Buisonjé en nog veel meer artiesten. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad!

Echte sneeuw

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of houd een sneeuwballengevecht met je vrienden of familie. Rooster je marshmallows boven een knisperend vuurtje met je geliefde of ga naar de Winterbioscoop voor nostalgische kerstklassiekers.

Avondprogramma

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder één dak! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want onder andere Tino Martin zal het winterfeest verzorgen!

Het Amsterdamse Winterparadijs heeft nog veel meer te bieden. Bekijk wat er te beleven is of kom gewoon gezellig langs en ervaar het zelf!

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 - 01:00 

Locatie

RAI Amsterdam

Entree

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt verschillende soorten tickets. 

Regular Ticket: vanaf €21,50
Ochtend Ticket: vanaf €19,50
Avond Ticket: vanaf €11,00
Regular passe partout: vanaf €58,75
Avond passe partout: vanaf €39,00

Kinderen tot 1 jaar kunnen gratis mee naar binnen.

Organisatie: 4PM Entertainment