Free From Functional & Health Ingredients 2022

22 t/m 23 november 2022

Meest gerichte en trendy, 10de Europese Food Retail vakbeurs, geïnitieerd door de industrie en ondersteund door toonaangevende certificerende associaties. De toekomst van Vegan, Plantaardig, Vrij Van, Biologisch, Functional en Gezonde Lifestyle voeding & drinks.

De "vrij van, zonder en minder trend’ in voeding groeit snel. Voedingsmiddelen zonder zuivel, gluten of dierlijke producten worden steeds gangbaarder en gemakkelijker verkrijgbaar in de schappen van supermarkten en in de horeca. En niet alleen de verscheidenheid en het assortiment van producten, ook de vraag is gegroeid. Steeds meer consumenten kiezen voor ‘Free From’ -producten.

Deze 10e jaarlijkse editie van Europa's toonaangevende Free From Retail vakbeurs is de beste plek om alle laatste ontwikkelingen op het gebied van Free From te ontdekken. Door de jaren heen hebben honderden producenten, merkeigenaren, onderzoekers, voedingsprofessionals, inkopers, diëtisten en bakkers zich aangesloten bij de Free From gemeenschap.

De Free From Expo & Conference gaat over meer dan alleen Free From Food producten, het is ook dé gelegenheid voor business, netwerken en inspiratie. Het conference programma zit vol met key-notes en professionals die hun laatste inzichten in trends, marktanalyses, best practices en nog veel meer delen. Meld u zich direct online aan voor een gratis toegangsbewijs op de officiële website .

Openingstijden

dinsdag 22 november - 10.00-17.00
woensdag 23 november - 10.00-17.00 

Locatie

Entree M
Hal 5

Entree

Ticket €65,-
Gratis entree met voorregistratie

Organisatie: Expo Business Communications B.V