Dr. Jordan B. Peterson: Beyond Order

24 en 25 septemer 2022

De Canadese professor, psycholoog en debater Jordan B. Peterson heeft in zeer korte tijd miljoenen mensen beïnvloed en een fanschare over de hele wereld opgebouwd. Hij heeft miljoenen views op zijn YouTube-kanaal en meer dan 4,3 miljoen abonnees.

Een paar jaar geleden behaalde hij enorm succes met de verkoop van meer dan vijf miljoen exemplaren van zijn boek '12 Rules of Life: An Antidote to Chaos'. Het boek eindigde als nr. 1 zowel in de VS als Canada en bekleedde die positie heel lang. In maart 2021 bracht Peterson het vervolg 'Beyond Order - 12 More Rules for Life’ uit.

Dr. B. Peterson kan een sterke CV voorleggen. Hij heeft naast vele andere verdiensten ook de Secretaris-Generaal van de VN geadviseerd. Hij behaalde een diploma in politieke wetenschappen en psychologie aan de Universiteit van Alberta en een doctorsgraad in psychologie aan de McGill University. Samen met studenten en collega's van Harvard en de University of Toronto heeft hij honderden wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Hij is een beroemd spreker, verkoopt over de hele wereld arena's uit en geeft lezingen aan grote advocatenkantoren, bedrijven en artsen. Dit alles komt als aanvulling op zijn eigen praktijk als psycholoog waar hij talloze mensen heeft geholpen met hun depressie, angsten en schizofrenie.

Openingstijden

Deuren open: 19:00 uur
Start show: 20:00 uur
Einde show: 21:30 uur

Locatie

RAI Theater

Entree

Ticketprijzen inclusief servicekosten.

CAT 1 - €110
CAT 2 - €75,05
CAT 3 - €64,95
CAT 4 - €49,85

Rolstoeltickets: €64,95 (alleen telefonisch te bestellen: 0900 300 1250, 60 cpm)

 

Organisatie: Greenhouse Talent Netherlands