Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen.

10 Jul t/m 11 Jul 2020

Titus & Fien Zomershow
Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan. In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten?

Kom allemaal in het groen; natuurlijk het liefst een beetje gek en vrolijk gekleed! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus en Fien. Al kan het wel even duren met zoveel mensen in de zaal! Natuurlijk wordt degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is op het podium gehaald en onderdeel van de show!

Wegens het enorme succes van Titus & Fien is er een tweede voorstelling toegevoegd! Bestel dus snel je kaarten en zorg dat jij erbij bent. De voorstelling is te zien om 11.00 en 15.00 uur in exclusief in de RAI, Amsterdam.
We hopen natuurlijk dat alle Titus & Fien fans erbij zijn om dit feest mee te vieren!

Dresscode: Groen & Gek

Website
Contact website
Nieuwsbrief

Organisatie:
van Hoorne Evenementen
Locaties:
RAI Amsterdam, entree G
Prices:
Rang 1 Normaal €24,50 Rang 2 Normaal €22,00 Groene Rang Normaal €27,00

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2020-07-11 11:00 - 16:00

Kaartverkoop

Neem contact op

Volg ons: