Bellavita Expo Amsterdam is Nederlands grootste vakbeurs toegewijd aan het promoten van de excellentie van Mediterraans eten & drinken.

13 Jan t/m 15 Jan 2020


Bellavita Expo Amsterdam is Nederlands grootste vakbeurs toegewijd aan het promoten van de genialiteit van Mediterraans eten & drinken.
Bellavita heeft elk jaar meer dan 150 Italiaanse exposanten op Horecava staan, van kleine ambachtelijke producenten tot iconische merken. Dit jaar zullen er ook Spaanse producenten geleverd worden door Bellavita, waardoor de Mediterraanse ervaring nog breder zal zijn.
Bezoekers zullen profiteren van de expertise van locale chefkoks en sommeliers die hen zal begeleiden door de laatste trends van culinaire kunsten en de wereld van wijn door middel van kook masterclasses en proeverijen. Traditionale ingrediënten en stijlen worden gemixt met een moderne aanpak terwijl je geniet van authentieke versgemaakte pizza’s van de Bellavita Pizza Academy.
Het driedaagse evenement zal zijn hoogtepunt bereiken met de iconische Bellavita Awards, waar de beste tentoongestelde producten erkenning krijgen op basis van de mening van VIP Juryleden.
In de VIP Jury zitten Nederlands meest belangrijke figuren en kopers uit deze industrie.
Als één van de negen vakbeurzen die plaatsvinden over de gehele wereld, brengt Bellavita Mediterraanse excellentie naar Londen, Chicago, Toronto, Bangkok, Hamburg, Warschau, Mexico City en Guangzhou.

Website
Nieuwsbrief
TravelWebsite

Organisatie:
Bellavita Expo Ltd.
Locaties:
Hal 13

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2020-01-13 10:00 - 18:00
2020-01-14 10:00 - 18:00
2020-01-15 10:00 - 18:00
Volg ons: