Uw stand

Bij deelname aan een evenement is uw stand het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. We adviseren u graag over welke standbouw het beste bij u past. Er zijn diverse mogelijkheden; uniforme, houten, modulaire en vrije standbouw. Afhankelijk van de keuze van de organisatie bieden we u meerdere opties aan.

Naast standbouw is de inrichting essentieel voor de uitstraling van uw stand. Ook hierin adviseren we u. We werken binnen RAI Amsterdam nauw samen met vaste leveranciers die gegarandeerde kwaliteit leveren. De afdeling Exhibitor Services heeft de kennis en expertise om van uw deelname een succes te maken. De bouw van uw complete stand, tot aan het laatste internetkabeltje toe, kunt u gerust aan hen overlaten.

UB

Uniforme Standbouw

Uniforme standbouw zorgt ervoor dat alle stands een uniforme (zoals de naam al zegt) uitstraling hebben. Afhankelijk van de gemaakte afspraken is het mogelijk om naast de wanden een compleet pakket te bestellen, inclusief elektra, meubilair en standschoonmaak. Daarnaast is de stand op verzoek altijd aan te passen en in een zeer korte tijd op te bouwen.

Houtbouw

Houtbouw

Traditionele houtbouw heeft een luxere uitstraling dan uniforme standbouw en is in verschillende kleuren te bestellen. Houtbouw kent vrijwel geen beperkingen in maten en vormen, waardoor u een speciaal ontwerp kunt ontwikkelen. Ook hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket. Elektra, meubilair en standschoonmaak zijn dan inbegrepen.

Modulair

Modulaire Standbouw

Modulaire standbouw bestaat uit standaard panelen die op verschillende (unieke) manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het is een alternatief, dat het midden houdt tussen uniforme standbouw en traditionele houtbouw. De stand wordt modern afgewerkt en is in verschillende kleuren beschikbaar.

Vrij bouw

Vrije Standbouw

Bij vrije standbouw zorgt u zelf voor de aankleding van uw stand, waaronder dus ook de wanden. We werken nauw samen met vaste leveranciers, onze preferred suppliers. We brengen u graag met elkaar in contact om uw stand te voorzien van het beste materiaal.