Reis & verblijf

De beste hotels tegen de beste tarieven

Amsterdam heeft de beschikking over ruim 44.000 hotelkamers. Met onze jarenlange kennis en ervaring gaan we op zoek naar de ideale accommodatie voor u, uw exposanten en uw bezoekers. En voor die service rekenen we niets.

Wat RAI Hotel Services voor u kan doen:

  • Neemt uw zaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business
  • Biedt een passend hotelvoorstel op maat
  • Aangeboden hotels kennen een lage evenement prijs
  • Levering tegen de beste voorwaarden

Meer weten over wat RAI Hotel Services voor u kan betekenen?
T: +31 20 5491927

hotels-Amsterdam

I Amsterdam Approved

RAI Hotel Services werkt alleen met hotels die het I amsterdam Approved label dragen. Hierdoor hebben wij een aanbod van 16.000 kamers voor de beste prijzen. Deze prijzen gelden voor organisatoren, bezoekers en exposanten van internationale congressen en tentoonstellingen. Een leuk weetje is dat 65% van het gehele kamerblok in de hotels beschikbaar is voor reserveringen voor evenementen.

LEES MEER

nhow Amsterdam RAI hotel

nhow Amsterdam RAI is de nieuwe sociale en multiculturele ontmoetingsplek voor zakenreizigers en inwoners van de stad. Voor meerdaagse congressen, beurzen en andere evenementen functioneert het nieuwe hotel als hoogwaardig ‘headquarter hotel’ op locatie voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren.

Bezoek de website voor het laatste nieuws over het nhow RAI Amsterdam hotel.

nhow-Amsterdam-RAI-hotel

Duurzame hotels met het Green Key keurmerk

30% van de hotels die RAI Hotel Services aanbiedt zijn Green Key gecertificeerd. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Een Green Key accommodatie zal altijd zuinig omgaan met energie en water door bijvoorbeeld het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Onze AIR FRANCE - KLM partner

Samen met onze partner, AIR FRANCE – KLM bieden we u, uw bezoekers en exposanten een comfortabele en voordelige reis aan.Wanneer u vluchten boekt via onze partner KLM, komt u in aanmerking voor speciale aanbiedingen voor uw bezoekers en exposanten. Het programma (AIR FRANCE - KLM Global Meetings & Events) biedt voordelen voor zowel evenementorganisatoren als deelnemers aan het evenement:

  • Tot 15% korting op een breed scala aan openbare tarieven voor bezoekers van het evenement (geldig vanaf 5 dagen voorafgaand aan 5 dagen na het evenement)
  • Gratis tickets voor evenementenplanners met AIR FRANCE - het beloningsprogramma van KLM
  • Deelnemers verdienen mijlen met Flying Blue, AIR FRANCE - het frequent flyer-programma van KLM