Theater

Het RAI Theater telt 1746 zitplaatsen en is één van de grootste theaters van Amsterdam. Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater is zeer makkelijk te bereiken zowel per auto als met de trein, tram, bus en metro. Meer info hierover is te vinden op de pagina Bereikbaarheid. Station Amsterdam RAI ligt op vijf minuten loopafstand van het theater.

Gasten kunnen na de voorstelling nog napraten onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje. Daarnaast is er de mogelijkheid om in ons theaterrestaurant te genieten van een speciaal theatermenu dat door onze catering zorgvuldig wordt bereid. Onze gastvrijheid en de ambiance van het theater vormen een ontspannen aanvulling op een avond uit.

CAD plattegrond

PLATTEGROND

Factsheet RAI Theater

FACTSHEET

Lichtplan

LICHTPLAN

Placering

Placering

Speciale voorzieningen

Blindengeleidehonden en hulphonden
Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom in het RAI theater. Het is wel noodzakelijk dat dit bij een reservering wordt vermeld..

Parkeerplaatsen voor mindervaliden
Het RAI Theater beschikt over mindervaliden parkeerplaatsen.

Rolstoeltoegankelijkheid en –voorzieningen
Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn invalidentoiletten en er is een lift. Er zijn acht rolstoelplaatsen in het theater (zie * in de plattegrond). We beschikken ook over rolstoelopritjes. Dit kan onder de rolstoel geplaatst worden zodat de rolstoel minder voorover hangt.

Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Het RAI Theater beschikt over een inductielus. Bezoekers kunnen hiervan gebruik maken door het gehoortoestel op stand ‘t’ te zetten.

toegankelijkheid