Schoonmaak

Beursschoonmaak

Een nette en schone beursvloer is een randvoorwaarde om uw evenement te laten slagen. RAI Amsterdam werkt samen met een exclusieve partner. Zij verzorgen de schoonmaak van uw beursvloer voor opening, aan het einde van iedere beursdag en bij oplevering na de laatste demontagedag. Uw Account Manager adviseert u graag en neemt met u door waar de focus op gelegd moet worden. Uw exposanten kunnen in de webshop standschoonmaak bestellen.

Standschoonmaak

Verwelkom uw gasten in een frisse en schone stand. Uw exposanten kunnen afhankelijk van stand en schoonmaakbehoeften een van de beschikbare pakketten bestellen in de webshop. Wij bieden een eenmalige schoonmaak voor opening van de eerste beursdag of dagelijkse schoonmaak. De prijs wordt berekend op basis van het aantal beursdagen en het aantal gewenste vierkante meters.

Vuilafvoer stand

Wij geven om het milieu en onze impact hierop. Daarom zijn er afspraken rondom de schoonmaak en vuilafvoer binnen de RAI. Het is voor standhouders verplicht alle afval gescheiden af te (laten) voeren. Kijk voor meer informatie hierover bij wet- en regelgeving