Laden en Lossen

Laden en lossen

In overleg met onze Traffic Managers wordt er een verkeersplan opgesteld voor uw evenement. Hierin worden ook de specifieke laden en lossen afspraken opgenomen. Over het algemeen geldt het volgende:

Opbouw en afbraak
- Voertuigen tot 2,70m parkeren in de garage om te laden en lossen (P1 t/m P3 tot 1,9 m hoog en P4 tot 2,7 hoog). Tijdens de opbouw kunnen deze voertuigen gratis parkeren en uitrijden met de persoonlijke opbouwbadge.
- Voertuigen hoger dan 2,70m mogen laden en lossen op het werkterras. Tijdens de opbouw kan er na het lossen gratis geparkeerd worden op het dagparkeerterrein.

Bevoorrading tijdens het evenement
De bevoorrading van stands, alsmede het afvoeren van emballage, is slechts toegestaan buiten de uren dat de beurs geopend is voor het publiek, en wel 's morgens tussen 08.00 en 10.00 uur, of op andere tijden na overleg met RAI Amsterdam Event Management. Let op: dit is niet mogelijk voor zware pallets, omdat deze de vloerbedekking in de hallen beschadigen.

RAI Logistics Management System (RLMS)

Vanaf najaar 2021 werkt RAI Amsterdam met het RAI Logistics Management System. Via dit nieuwe systeem kunt u eenvoudig een tijdslot reserveren voor het plannen van alle vrachtleveringen van en naar de RAI.

Bij aankomst wordt de vrachtwagen gescand en direct naar zijn gereserveerde laad- en loslocatie gestuurd. Met behulp van dit systeem kunnen we de logistieke bewegingen in en rondom de RAI beter coördineren. Door het spreiden van het vrachtverkeer gedurende de dag zorgen we voor een snellere doorstroming.

LOG IN OP RAI LOGISTICS MANAGEMENT SYSTEM »

De voordelen voor u:

  • Reserveer de tijdslot die u het beste uitkomt
  • Geen wachtrij in en rondom de RAI
  • Chauffeur hoeft niet zelf te zoeken, uw vrachtwagen wordt direct naar de gereserveerde laad- en loslocatie gestuurd.
  • Efficiënt personeel inplannen, u weet wanneer de goederen komen
  • Veiligere en rustige werkomgeving
  • Sneller toegang tot uw stand

HANDLEIDING RAI LOGISTICS MANAGEMENT SYSTEM