Restaurants

RAI Amsterdam beschikt over voldoende flexibele cateringlocaties en vijf vaste restaurants; First Floor Restaurant, Grand Café, Cafe Amsterdam, Holland Restaurant en Strandzuid. Strandzuid bevindt zich aan het water bij de RAI haven en  is dagelijks geopend. De overige restaurants worden geopend tijdens de evenementen die plaatsvinden.

RAI restaurants

The Traveller

restaurant-cafe-amsterdam

Café Amsterdam

restaurant-first-floor

First Floor restaurant

restaurant-grand-cafe

Grand Café

restaurant-holland-restaurant

Holland Restaurant

Restaurant Strandzuid

Strandzuid

Grand Café

Het Grand Café is de perfecte locatie om de dag te starten met een kopje versgemalen bonenkoffie met wat lekkers. Door de informele setting ook de ideale netwerkplek. Op de uitgebreide kaart mag een maaltijdsalade of broodje hamburger natuurlijk niet ontbreken.

First Floor Restaurant

Ons a la carte restaurant First Floor heeft een uitgebreide kaart met originele gerechten en een brede selectie aan wijnen.

The Traveller

All Aboard! The Traveller biedt een culinaire ontdekkingsreis en is een levendige ontmoetingsplek voor omwonenden, ondernemers, studenten en congres- en beursbezoekers.

Het menu van The Traveller Zuid is avontuurlijk met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Omwonenden, ondernemers, studenten en congresbezoekers zijn van ’s ochtends tot ’s avonds laat welkom voor een kop koffie, verse smoothie, lunch of diner.