RAI Amsterdam Safety & Security

Een van de belangrijkste doelstellingen van RAI Amsterdam’s Safety & Security is met een vast beveiligingsteam het niveau van dienstverlening van Amsterdam RAI te verhogen. Wij realiseren hiermee een veilig en gastvrij RAI Convention Centre.

De beveiliging van de RAI wordt uitgevoerd door een vast beveiligingsteam. Onder aanvoering van de Manager Security & Safety zetten de Security Officers de lijnen uit voor de dagelijkse operatie. Floor Managers sturen de pool van beveiligers aan.

De beveiligingsmedewerkers van Amsterdam RAI voldoen aan een aantal eisen:

 • gediplomeerde beveiligers;
 • in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
 • beheersen de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaren en gespecialiseerd in het beveiligen van beurzen, beursgebouwen en stands;
 • de medewerkers maken deel uit van het RAI beveiligingsteam en vallen onder toezicht, controle en aansturing van de beveiligingscoördinatoren.

Voor meer informatie omtrent de beveiliging in en rondom de RAI verwijzen wij u naar het accommodatie reglement artikel 3.2

Standbewaking

Tijdens de beurs willen uw standhouders zich focussen op relaties en het presenteren van producten en diensten. Onze ervaren beveiligingsmedewerkers houden tijdens de beurs en op- en afbouwperiode toezicht op stand en bezittingen. Uiteraard ook buiten de reguliere openingstijden. Standbewaking vereist een andere aanpak dan de gebruikelijke bewakingstaken. Naast toezicht houden, ligt er voor de beveiligingsmedewerker extra nadruk op serviceverlening en gastvrijheid.
 • Toezicht en veiligheid
 • Stand en eigendommen zijn beschermd. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huisregels en beveiligingsinstructies van Amsterdam RAI.
 • Continuïteit en betrouwbaarheid
  De beveiligingsmedewerkers maken deel uit van het beveiligingsteam van RAI Amsterdam. Een ervaren team dat verantwoordelijk is voor de totale beveiliging van het RAI Complex, evenementen, beurzen en stands.
 • Representatief en herkenbaar
De beveiligingsmedewerker draagt bij aan de representativiteit van de stand. Medewerkers dragen een herkenbaar RAI beveiligingskostuum. 's Avonds en 's nachts draagt de medewerker een reflecterend vest met de opdruk "Stand Security". Standbewaking is door uw exposanten voorafgaand aan het evenement eenvoudig te bestellen in de webshop.