Event promotie

Website en nieuwsbrief

We voegen uw evenement graag toe aan de agenda op onze website. Hier kunnen bezoekers, exposanten en andere stakeholders alle evenementen zien die bij ons plaatsvinden. Voor u een mooie plek om uw evenement te promoten. Via uw Account Manager ontvangt u een formulier om uw evenement op onze online agenda te plaatsen.

Maandelijks versturen we een digitale nieuwsbrief naar onze bezoekers om hen te informeren over naderende evenementen. Hier kan uw evenement ook in opgenomen worden. Als u hier geïnteresseerd in bent kan uw Account Manager een aanleverformat sturen.

De zichtbaarheid van uw evenement

We helpen u graag met het vergroten van de zichtbaarheid van uw evenement. Onze mogelijkheden hierin lopen van het gebruik van onze eigen schermen binnen en rondom de RAI tot aan het gebruik van de opties op Amsterdam Airport Schiphol.

Hierin werken we samen met onze eigen afdelingen, maar ook met onze preferred partner op het gebied van media uitingen. Niets is voor hen te gek.
Enkele opties binnen en rondom de RAI zijn reclamedoeken, billboard, vlaggen, trapstickers, etc. Daarnaast kunnen we ook de aanvullende bewegwijzering voor uw evenement opmaken, produceren en plaatsen. Uw Account Manager en onze preferred partner adviseert u graag in de beste mogelijkheden voor uw doelstellingen.

Wilt u de zichtbaarheid van uw evenement ook buiten het RAI gebied doortrekken? Dan kan onze preferred partner u helpen met het plaatsen van uitingen via de GVB en bij de NS.

Uw gasten verwelkomen vanaf het moment dat zij voet aan de grond zetten in Nederland; ook dit is mogelijk! Met ons mediapakket bij Amsterdam Airport Schiphol kunt u al direct bij aankomst en vertrek op de luchthaven een extra beleving toevoegen voor de internationale gasten van uw evenement.

Uw Account Manager kan u in contact brengen met de RAI preferred partner op het gebied van in- and outdoor media uitingen en eventspecifieke bewegwijzering.

De mogelijkheden van onze RAI Live! schermen op een rijtje:

 • Evenement bewegwijzering
 • Content / infotainment / commercials
 • Dagelijkse programmering naast vergaderzalen
 • LED-wall Auditorium
 • Projectoren (entree C)
 • Inzet van iconen

Documenten

 • Aanleverspecificaties
 • Formulier schermen vergaderzalen
 • Locatie schermen RAI complex*
 • Locatie schermen Convention Centre begane grond*
 • Locatie schermen Convention Centre eerste verdieping*
*Locaties van de schermen zijn onder voorbehoud.

Laat uw creativiteit los en bedenk hoe u uw bezoekers het beste kunt bewegen. Komen uw bezoekers vooral via Amsterdam Airport Schiphol aan? Onze schermen laten de vertrektijden van vliegtuigen zien. Speciale beursfaciliteiten promoten of “gewoon” adverteren: het kan allemaal op RAI Live!.