Hostess service

Wilt u dat elke bezoeker een correct én sprankelend welkom krijgt? Onze professionele crew van hosts en hostessen doen dit met energie en enthousiasme.

Heeft u representatieve hosts, hostessen of promotie modellen nodig op uw evenement? We hebben een ervaren team van professionals die ervoor zullen zorgen dat dit soepel verloopt. De hosts en hostessen kunnen ingezet worden voor bar- en bureautaken, ontvangst, registratie en toezicht gastvrijheid of voor promotionele activiteiten.

Onze vlotte en klantgerichte promotiedames en heren kunnen promotionele acties voor u uitvoeren zoals flyeren, samplen en demonstraties tijdens uw beurs, congres of event.

Onze hosts en hostessen zijn goed opgeleid, vriendelijk en bieden allround ondersteuning. Bovendien spreken ze allemaal vloeiend Nederlands en Engels.

De standaard kleding voor onze hostessen en hosts is een zwarte kokerrok of pantalon en witte blouse of overhemd gecombineerd met een sjaaltje of stropdas in een kleur naar uw keuze.

Special hosts, hostessen en modellen

Bent u op zoek naar professionele hostessen en u wilt ook dat beetje meer uitstraling, looks en attitude? We verzorgen voor u het team met de juiste look & feel! Dit team, bestaande uit o.a. smoothie shakers, candy girls, champagne hosts en hostessen, dansers en danseressen, kan worden ingezet voor borrels, (thema)feesten, premières, VIP begeleiding, presentaties en modeshows.

Uw Account Manager helpt u graag met het samenstellen van het juiste team.