Elektra

Elektriciteit is een onmisbaar element tijdens uw evenement. Voorschriften over elektra zijn opgenomen in het accommodatiereglement, dat u kunt onder wet- en regelgeving. Het aansluiten op het elektriciteitsnet van de RAI wordt gedaan door Mansveld Expotech.
Wilt u meer weten over elektra, neem dan contact op met uw Account Manager van de RAI.

Contact

Mansveld Expotech
T +31(0)20 312 80 80
F +31(0)20 321 80 90
E info@mansveldexpotech.nl

Elektra/Energie

T +31(0)20 549 27 20
F +31(0)20 646 49 96
E energie@mansveldexpotech.nl

Dagstroom en continue stroom

In RAI Amsterdam Convention Centre komt de elektra aansluiting vanuit putten in de halvloer. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze elektra aansluitingen adviseren wij de stands zo in te delen en in te tekenen dat er onder iedere stand een put ligt.

Voor het leggen van de elektra aansluiting ontvangen wij graag een bestelling met plattegrond (voor exposanten kan dit via de RAI webwinkel). Hierop kan worden aangegeven waar de aansluiting dient te komen, deze aangewezen locatie kunnen wij echter niet garanderen. Wilt u weten hoeveel stroom apparaten verbruiken? U zoekt het snel en eenvoudig op in ons overzicht stroomgebruik apparaten.

Overzicht stroomvoorschriften

Er kan worden gekozen voor dagstroom of continue stroom, afhankelijk van de apparatuur die wordt aangesloten.

Dagstroom wordt dagelijks, op afgesproken tijden, centraal aan- en uitgezet, hierop kan bijvoorbeeld de standverlichting worden aangesloten.
Continue stroom blijft vanaf inschakeling op de laatste opbouwdag (of eerder indien aangevraagd) 24/7 aan tot en met de laatste beursdag 1 uur na beurseinde. Deze aansluitingen worden vaak besteld om computers, koel- of vrieskasten op aan te sluiten.