Vergunningen

RAI Amsterdam is door de gemeente gemachtigd om vergunningen te verlenen voor evenementspecifieke activiteiten in en rondom de RAI. Wilt u tijdens een evenement bijvoorbeeld folders uitdelen, vloerstickers of andere bewegwijzering gebruiken op het plein voor het complex of binnen, dan heeft u een vergunning nodig. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor loterijen of collectes.

HANDBOEK PERMITS

Veiligheid

De meeste vergunningen zijn nodig om de veiligheid van iedereen die de RAI bezoekt te waarborgen. Om bijvoorbeeld salmonellabesmetting te voorkomen bij het gebruik van water voor vijvers of fonteinen is een vergunning nodig. Hetzelfde geldt voor het gebruik van vuur om te bakken en koken of het serveren van eten op welke manier dan ook, een vergunning is vereist.

Als uw exposanten dubbeldek stands, podia of tribunes willen bouwen, moeten de ontwerpen ook worden gecontroleerd door een veiligheidsfunctionaris. Dit om de veiligheid van de constructie te waarborgen.

Onze eigen afdeling Vergunningen behandelt alle aanvragen en voert alle veiligheidscontroles uit. Uw accountmanager kan u helpen als u vragen heeft over vergunningen of als u een vergunning nodig heeft.

Samen creƫren we een veilige en gastvrije omgeving voor uw evenement.