Inrichting

Zaalinrichting

Een groot aantal voorzieningen zijn ‘inclusief’ opgenomen in de zaal- en halhuur.
In de documenten hieronder is precies beschreven welke voorzieningen er bij uw gehuurde ruimte al inclusief zijn opgenomen:

U kunt foto’s van de beschikbare inclusief materialen, zoals een flipover, een katheder en een tafel hier vinden.

Als u aanvullende materialen, voorzieningen en/of diensten nodig heeft kunt u uw wensen doorgeven aan uw Account Manager. Enkele voorbeelden van deze aanvullingen kunt u hier vinden.

Inrichtingsmogelijkheden

We kunnen u met onze verschillende inrichtingsmogelijkheden helpen om uw evenementen een uitstraling van hoge kwaliteit te geven. Van tapijt tot decoratie: we werken voor u met specialisten op ieder gebied.

Sfeervol tapijt
Maak de aankleding van uw evenement af met een sfeervol tapijt in kleur naar wens. Onze leverancier levert verschillende soorten tapijt, voor de complete stoffering van uw evenement. U kunt o.a. kiezen voor duurzame opties, naaldvilt, tapijt velours en zwaardere varianten in diverse kleuren. Onze leverancier verhuurt en verkoopt tapijttegels en diverse tapijtsoorten op de rol. Daarnaast leveren zij etalageflanel en katoen in diverse kleuren voor bekleding van wanden en plafonds.

De nieuwste trends op het gebied van meubeldesign
Onze meubelleveranciers zorgen voor een breed assortiment beurs-, congres- en eventmeubilair, onderscheidend design, hoogwaardige kwaliteit en de mooiste materialen. Zij zijn gefocust op een milieuvriendelijk inkoop- en logistiek proces en klimaatneutrale bedrijfsvoering.

Creatieve aankleding
Ons creatieve partner in beurs- en evenementdecoratie levert inrichtingen, decoraties en sfeeraankledingen voor evenementen. Zij verhuren een groot assortiment aan producten voor op uw stand, uw beurs of uw evenement. Het assortiment bestaat onder andere uit meubilair, bomen, planten en bloemen, decoratiestukken en andere sfeerobjecten. De kracht zit in de creatieve, praktische totaalbeleving en aankleding.

Heeft u specifieke wensen? Uw Account Manager denkt graag met u mee over de gewenste indruk en beleving van uw evenement.