Responsible
Thursday, 20 January 2022

Keuken RAI tovert overgebleven GREETZ chocoladeletters om naar traktatie voor GGD

Het keukenpersoneel van de RAI, ook wel bekend als de Basement Chefs, hebben deze week overgebleven chocoladeletters verwerkt tot een heerlijke traktatie voor al het GGD personeel in de RAI. De maar liefst 438 chocoladeletters van Greetz, zochten een nieuwe bestemming. Dankzij het initiatief Stichting Amsterdam Verbindt, werden de overgebleven letters verbonden aan de Basement Chefs van de RAI. De vraag was simpel: ‘Kunnen jullie wat maken van deze overgebleven chocolade voor de helden in de zorg?’

Daar wisten de meesterbakkers van de RAI wel raad mee. Ze toverden de chocolade om tot een heerlijke traktatie die donderdag werd uitgedeeld aan al het GGD personeel dat op de test- en vaccinatielocatie in de RAI actief is. Op deze manier werd niet alleen verspilling voorkomen, maar werd er ook een mooie verbinding gevonden, met een lekker en hartverwarmend resultaat en dat is toch smullen?

Receive our newsletter - straight to your inbox!