Legendarische zanger Udit Narayan komt na 4 jaar voor een exclusief concert naar Nederland.

27 Jan thru 27 Jan 2018

Op zaterdag 27 januari zal hij zijn repertoire bestaande uit zijn grootste Hits ten gehore brengen zoals: Jadoo Teri Nazar, Papa Kehte Hain, Qayamat Se, Qayamat Tak, Kuch Kuch Hota Hai, Pehli Nasha, en nog veel meer.

Udit Narayan is al actief sinds de jaren 70, en is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar icoon in de Bollywood Scene. Met het nummer Pehla Nasha uit de film Qayamat Se, Qayamat Tak brak Udit Narayan door en hoefde hij nooit meer om te kijken. Zijn stem is vereeuwigd met zijn talloze hits, en zijn succes is moeilijk te evenaren. Vandaag de dag is Udit Narayan nog steeds actief in de Bollywood Scene, zijn zoon Aditya Narayan heeft inmiddels ook een intrede gemaakt in de film industrie en is hard op weg om in de voetstappen van zijn legendarische vader te treden.

Udit Narayan zal samen met zijn volledige band en echtgenote Deepa Narayan, tevens een gerenommeerd zangeres, een spetterende concert geven. Udit Narayan bekend om zijn energierijke non stop optredens ziet er erg naar uit om zijn fans weer muzikaal te groeten.

Kom en mis dit niet!

General information

Organisation:
Being Indian B.V.
Locations:
RAI Amsterdam
Prices:
€39, €59, €79, €119 (exclusief online servicekosten)

Opening hours

# Opening time Closing time
2018-01-27 20:00 - 23:00

Buy tickets

Stay connected: