Veelgestelde vragen - Theater

Het is niet toegestaan om foto-, film- of geluidsopnames te maken, tenzij er uitdrukkelijk toestemming is verleend door de productie.

In de zaal is het niet toegestaan te eten of drinken. Er is wel de mogelijkheid om in de lobby vooraf, in de pauze of na afloop een drankje te drinken. Daarnaast bevinden er zich meerdere restaurants rondom de RAI waar u voor of na de voorstelling kunt dineren. Kijk hier voor meer informatie. 

Mobiele telefoons kunnen overlast veroorzaken. Dus wij vragen u dringend om deze tijdens de voorstelling uit te zetten.

Als u aankomt en de show is al begonnen, neem dan contact op met de portier. Wij wachten op een geschikt moment om u naar uw plaatsen te begeleiden. Soms is dat tijdens de pauze. Als er geen pauze is, kan het soms niet mogelijk zijn om bij de show aan te sluiten. Bovengenoemde geeft helaas geen recht op restitutie.

Kaarten kunnen vanaf minimaal één uur voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden bij de theaterkassa. De kassa bevind zich in de lobby van het RAI theater.

Er zijn stoelverhogers aanwezig. Deze staan klaar bij de ingang van de zaal.

Een kindervoorstelling bezoeken?
Neem dan voor de zekerheid zelf een stoelverhoger uit de auto of een kussen mee. Wanneer er zoveel kleine kinderen zijn, kan het voorkomen dat stoelverhogers op zijn.

OP = OP

Ja er zijn 8 rolstoelplaatsen in het theater. Het is wel noodzakelijk om bij de reservering te melden dat er een rolstoelplaats nodig is.

RAI Theater beschikt over rolstoelopritjes. Dit kan onder de rolstoel geplaatst worden zodat de rolstoel minder voorover hangt.

In de lobby van het theater kan er voor of na een voorstelling een drankje drinken. In het Grand Café van RAI Amsterdam is rondom voorstellingen ook het theaterrestaurant geopend. Daar kan er genoten worden van een special theatermenu, een borrel of een kopje koffie met wat lekkers.

Zie hier het theatermenu »

Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Naast rolstoelplaatsen, invalidenparkeerpaatsen en rolstoelopritjes zijn er goede voorzieningen voor mindervaliden.

Het RAI Theater beschikt over een inductielus. Het gehoortoestel moet op de ‘t’ gezet worden.

Heeft uw gehoorapparaat geen 't' stand, dan is het mogelijk apparatuur te lenen van RAI Theater. Informeer ernaar bij de receptie van ons theater. Houd er rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen overhandigen.