Verantwoord Buurtnieuws Evenementen

VERWONDERonsje

woensdag, 8 januari 2020

Blijf je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere…
Samen met maatschappelijke initiatieven, leveranciers, klanten en partners, werken we aan waardevolle ontmoetingen die er voor de maatschappij toe doen.

Kort voor de kerstdagen organiseerde RAI Amsterdam een eindejaarsmoment, een VERWONDERonsje, waar medewerkers, maatschappelijke organisaties, leveranciers en partners samen kwamen om stil te staan bij de mooie maatschappelijke initiatieven die we in 2019 met elkaar hebben ontplooid. Het was een hartverwarmende avond vol waardevolle ontmoetingen!

De bijeenkomst vond plaats bij Vivium Torendael, een wooncentrum voor mensen met dementie, waar eerder dit jaar een mooie samenwerking is ontstaan. Met behulp van de RAI, haar partners en leveranciers, werd in Vivium Torendael een ruimte omgetoverd tot theaterzaal. Diverse producten en materialen die bij de RAI over waren kregen hier een tweede leven. Donaties van leveranciers, zoals ACS Audiovisual Solutions, Mansveld Expotech, Schreuder Tentoonstellingstapijt en Expo Flora Harmelen, maakten de metamorfose van de ruimte compleet.

“Een mooie locatie voor dit eindejaarsmoment en tegelijkertijd een beleving van hoe je samen een verschil kan maken”, zegt Stephanie Mathas, manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de RAI. “Ik heb mij het afgelopen jaar verwonderd over de mogelijkheden die wij als RAI Amsterdam hebben, om samen met een diversiteit aan maatschappelijke organisaties, klanten, leveranciers en partners, van betekenis te kunnen zijn. Echt te gek en hartverwarmend. Mooi om hier samen bij stil te kunnen staan.”

De aanwezigen van dit eindejaarsmoment werden getrakteerd op een film die een indruk geeft van enkele van de velen initiatieven van het afgelopen jaar. Ook werden er mooie verhalen, anekdotes en dankwoorden gedeeld door betrokkenen bij de verschillende initiatieven.

Een greep uit de hartverwarmende reacties:

  • “Wat was de avond goed verzorgd, de sfeer ongedwongen en ontroerend. Wij hebben genoten van alles en iedereen.” Bettien, Cordaan Amsterdam.
  • “Leuk om zo veel betrokken mensen te zien in één ruimte, waarbij iedereen erg enthousiast is over de projecten die zij doen.” Nadine, Vivium Torendael.
  • “We waren onder de indruk en blij dat we onderdeel zijn van de RAI-community.” Mohammed, ROC van Amsterdam
  • “Jullie kunnen terugkijken op een heel mooi jaar en het verwonderonsje was wat ons betreft een bewonderonsje.” Marleen, Vrienden van het Beatrixpark

 Bekijk hier de video die werd getoond op het eindejaarsmoment:

We danken alle betrokkenen voor een hartverwarmend 2019. Op een maatschappelijk verantwoord 2020!