Succesvol donatieprogramma RAI
Verantwoord

Succesvolle afronding van evenementen met donatieprogramma

maandag, 19 juni 2023

Net als vorig jaar sloten zowel GreenTech als Provada hun evenementen afgelopen donderdag weer af met een donatieprogramma. Voorafgaand aan GreenTech en Provada hield Money2020 de week ervoor ook al een donatieprogramma. Daarom draait het donatieprogramma momenteel op volle toeren. Het team van vrijwilligers was deze keer anders dan anders. Tijdens GreenTech, Provada en Money2020 bestond ons team uitsluitend uit RAI-collega's!

Gulle bijdragen

Tijdens Money2020 werd een aanzienlijke hoeveelheid drinkflessen, frisdrank, snoep en snacks gedoneerd, die direct door de voedselbank werden opgehaald. De week daarna werden de kratten van de voedselbank aangevuld tijdens de evenementen GreenTech en Provada. Bij GreenTech werd een enorme hoeveelheid fruit, groenten en natuurlijk planten ingezameld. Provada verzamelde een verscheidenheid aan eten en drinken. We zijn alle exposanten en de organisaties die betrokken waren bij Money2020, GreenTech en Provada enorm dankbaar voor hun gulle donaties.

Donation Room RAI Amsterdam

Het Donation Room programma is een initiatief van de RAI welke wordt georganiseerd op diverse evenementen in de RAI om afval te voorkomen en lokale initiatieven aan voor hun bruikbare producten te helpen. Verschillende organisaties participeren aan het donatieprogramma waaronder HVO-Querido, Regenbooggroep Amsterdam, de Voedselbank, Leger des Heils, Buurtgebouw Hendrik de Keijser, Logeerhuis en andere liefdadigheidsinitiatieven. Het eerst volgende donatieprogramma zal plaatsvinden tijdens de Rematec op 29 juni.