Diddy en Annette als nieuwe directeuren
Toekomst

RAI Amsterdam benoemt twee nieuwe directeuren

dinsdag, 26 september 2023

Diddy Durant en Annette Bos zijn op 1 september toegetreden tot het directieteam van RAI Amsterdam. Als directeur Markets is Annette Bos verantwoordelijk voor de 25 nationale en internationale beurzen van de RAI. Diddy Durant is de nieuwe directeur Business Development en is verantwoordelijk voor het promoten van Amsterdam en de RAI als de ideale bestemming voor (inter)nationale evenementen.

Deze benoemingen tonen de toewijding van RAI Amsterdam om zowel te investeren in de huidige organisatie als in de toekomst. Met hun rijke ervaring in de evenementenbranche zullen Diddy en Annette het potentieel van de vele sectoren die de RAI bedient verder optimaliseren. Tegelijkertijd wordt er ingespeeld op de verwachtingen van organisatoren, exposanten en bezoekers.

Verleden, heden, toekomst
Met een carrière in de evenementenbranche van meer dan 20 jaar heeft Diddy een sterk netwerk, een hoog niveau van branchekennis en bewezen vaardigheid om evenementen goed te laten gedijen. Ze trad in 2012 toe tot de RAI en speelde een belangrijke rol in de sterke internationale ontwikkeling van het merk.

Annette begon haar carrière in de vakbeursindustrie in 1999 en was de afgelopen tien jaar directeur van Aquatech Global bij RAI Amsterdam. Ze is een erkend expert in het ontwikkelen van relevante markten, strategische groei, herstructurering en turnaround-management.

Toevoegen van kennis en kunde

"Ik ben blij Annette en Diddy toe te voegen aan het directieteam", aldus RAI COO Maurits van der Sluis. "Tezamen met Bart van der Heijden, directeur Events, beschikt het team over een enorm netwerk en enorme kennis en kunde in de branche. Die zetten we maximaal in om van de vele beurzen en congressen die we organiseren en faciliteren, hier in Amsterdam alsook elders in de wereld, een groot succes te maken. Welkom aan boord!"