Foto van een aantal stands tijdens Aquatech
Toekomst

RAI breidt samenwerking uit met Dutch Crowd Security

maandag, 24 juli 2023

RAI Amsterdam en Dutch Crowd Security kondigen met trots de uitbreiding van hun samenwerking aan. Sinds 2021 fungeert Dutch Crowd Security, een particulier beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende beveiligingsdiensten, waaronder evenementenbeveiliging, als hoofdaannemer voor de beveiliging van de beurzen, congressen en evenementen van RAI Amsterdam. Vanaf 1 april 2023 heeft Dutch Crowd Security ook de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de 24/7 objectbeveiliging van het volledige RAI Amsterdam complex. Glenn Zeilemaker, General Manager bij Dutch Crowd Security, benadrukt de positieve ontwikkelingen in de samenwerking: "Het verheugt ons dat we onze samenwerking met RAI Amsterdam hebben kunnen uitbreiden. We zijn nu niet alleen verantwoordelijk voor de beveiliging van evenementen, maar we kunnen ook zorgdragen voor de objectbeveiliging van dit geweldige complex. Daarnaast is RAI Amsterdam een fijne partner om mee samen te werken."

De rol van Dutch Crowd Security bij RAI Amsterdam omvat diverse veiligheidstaken. Dutch Crowd Security zal toezicht houden op de algemene veiligheid en ervoor zorgen dat het complex te allen tijde een veilige omgeving biedt voor zowel bezoekers als medewerkers. Naast de focus op veiligheid hecht Dutch Crowd Security ook veel waarde aan hospitality en service, waardoor bezoekers en gasten zich welkom en op hun gemak voelen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn professionele en flexibele aanpak, waardoor het snel kan inspelen op veranderende omstandigheden. De goed opgeleide beveiligers van Dutch Crowd Security hebben uitgebreide ervaring en zijn getraind om gastvrijheid en veiligheid te combineren, zodat bezoekers en gasten zich welkom en veilig voelen.

Het onlangs getekende meerjarige contract tussen RAI Amsterdam en Dutch Crowd Security getuigt van een succesvolle samenwerking op het gebied van evenementenbeveiliging. Na positieve resultaten en constructieve gesprekken heeft RAI Amsterdam besloten de samenwerking uit te breiden. Mark ten Oever, Manager Events, Safety & Security bij RAI Amsterdam, benadrukt het belang van een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid: "In onze zoektocht naar security partners die ons kunnen ondersteunen in het realiseren van onze ambitie op veiligheidsgebied, is Dutch Crowd Security een trouwe partner gebleken die past bij onze kernwaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Dutch Crowd Security de ontwikkelingen kunnen doormaken die wij voor ogen hebben en ontzorgd worden."