Samenwerking Buurtnieuws

ROC Amsterdam en de RAI bundelen hun krachten

vrijdag, 13 januari 2023

Vanaf vandaag, maandag 16 januari, is het Grand Café voor twee weken geopend als Pop-Up restaurant van het ROC. Restaurant Warmoes van het ROC aan de Da Costastraat wordt in deze periode verbouwd. De RAI en het ROC hebben een gezamenlijke oplossing gevonden en hebben het Grand Café omgetoverd tot Pop-Up restaurant Warmoes. Het Pop-Up restaurant zal tot en met donderdag 26 januari geopend zijn voor een heerlijke lunch en diner.

Chef-kok Annis Amahorseya biedt samen met eerste- en tweedejaars studenten van de horeca-opleiding van het ROC een vast menu voor lunch en diner aan. Veel is Plant-Based, maar is altijd gebaseerd op het Hartverwarmend Amsterdam project van de Basement Chefs van de RAI. Hierbij wordt gewerkt met lokale producenten en producten uit de regio van Amsterdam.

Paul Riemens (CEO RAI Amsterdam) heeft samen met de wethouder Mbarki van Economische Zaken en MBO, Elvire Biegel (voorzitter van de directie ROCvA MBO College Centrum), John Flierman (programmamanager House of Hospitality), Annis Amahorseya (Chefkok, docent ROCvA), Theo van Rensch (SVH-meesterkok, docent ROCvA) en Jasper Panis (oud-student van de Sterklas en de winnaar van de Gouden Koksmuts) het restaurant vanmiddag geopend.

De RAI wil als echt Amsterdams bedrijf een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen, markten en omgeving en op deze manier wordt de relatie met de mbo-opleidingen van het ROC verstevigd en bevestigd.

Maak kennis met de toekomstige horeca professionals en reserveer voor een lunch of diner in het Grand Café. Bekijk hier het menu.

Openingstijden maandag t/m vrijdag:
Lunch | 12:00 tot 14:00 uur
Diner |18:00 tot 21:00 uur