leeg restaurant Selva
Horeca

Opening restaurant Selva in nhow Amsterdam RAI hotel

woensdag, 13 september 2023

Amsterdam heeft er een sprankelende nieuwe culinaire bestemming bij. Het Latijns-Amerikaanse restaurant Selva opende deze week haar deuren op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI.

Met een adembenemend, 360º panorama uitzicht over de hoofdstad, biedt Selva haar gasten een gastronomische ontdekkingsreis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse culinaire landschap. Gerechten, bereidt door Head chef Roberto Torres en zijn culinaire team, geïnspireerd door Mexico, Peru en Brazilië staan centraal in het menu. En niet alleen in de gerechten zijn de Latijns-Amerikaanse invloeden te vinden. In het interieur van Selva zijn de organische vormen van de Amazone-rivieren weerspiegelt en ook in de verschillende tinten, texturen en patronen vind je invloeden van het regenwoud terug.

Naast Selva bevindt zich ook cocktailbar Sonora op dezelfde verdieping van het nhow Amsterdam RAI. Ook hier vloeien de invloeden van oude Latijns-Amerikaanse verhalen en legendes door in de uitgebreide selectie cocktails die deze unieke cocktailbar aanbiedt. Sonora is vernoemd naar het Spaanse woord voor "geluid" en de levendige ritmes die je hier hoort zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Met Selva en Sonora voegt nhow Amsterdam RAI een nieuw Latijns-Amerikaans concept toe aan Amsterdam en de bezoekers van de RAI. Bekijk voor meer informatie en het maken van een reservering op de website van Selva.